Facebook Pixel Super League: Ξεκάθαρος εν ενεργεία Έλληνας διαιτητής: "Να υπάρξουν μέτρα ώστε να είμαστε ασφαλείς - Εξελίξεις μετά..." (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-07 21:51:00

Ξεκάθαρος εν ενεργεία Έλληνας διαιτητής: "Να υπάρξουν μέτρα ώστε να είμαστε ασφαλείς - Εξελίξεις μετά..." (vid)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος εν ενεργεία Έλληνας διαιτητής: "Να υπάρξουν μέτρα ώστε να είμαστε ασφαλείς - Εξελίξεις μετά..." (vid)

Οι διαιτητές της Super League αποφάσισαν να δηλώσουν κώλυμα με αποτέλεσμα η 14η αγωνιστική να αναβληθεί, με Έλληνα ρέφερι να κάνει δηλώσεις και να παίρνει θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

Γιάννης Παπαδόπουλος: Την δική του τοποθέτηση για την απόφαση οι Έλληνες διαιτητές να δηλώσουν κώλυμα, με αποτέλεσμα να αναβληθεί η 14η αγωνιστική της Super League, έκανε ο διεθνής ρέφερι στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας ότι πρέπει να αυξηθεί η ασφάλεια των διαιτητών, και πως αναμένονται εξελίξεις στο ζήτημα της αποχής μετά την Παρασκευή (8/12).

«Για την αποχή θα τα πούμε μετά την Παρασκευή όπου έχουμε κάποιες εξελίξεις»

Αυτό σας ενοχλεί: «Είναι το μόνο σίγουρο. Για αυτό και γίνεται η αποχή. Είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να αλλάξει, να υπάρχουν κάποια διαφορετικά μέτρα έτσι ώστε να μπορούν να είναι ασφαλείς τόσο οι διαιτητές της Super League όσο και των άλλων κατηγοριών».

Στο μέρος σας είναι η ΕΠΟ και η ΚΕΔ; «Όλη η ΚΕΔ και η ΕΠΟ μαζί μας. Ελπίζω να είναι και η Super League ώστε να μπορούμε να έχουμε κάποια βήματα μπροστά», είπε ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη αλλαγή Καρβαλιάλ στου Ρέντη - Διορθώνει το "λάθος" Μαρτίνεθ - Δύο μεταγραφές και Ελ Αραμπί!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags