Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κάρλος Καρβαλιάλ: Το πρώτο όνομα στόπερ που ζήτησε ο Καρβαλιάλ - "Μόνο δανεικός στον Ολυμπιακό - Καλύτερος από Ρέτσο" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-07 22:34:00

Το πρώτο όνομα στόπερ που ζήτησε ο Καρβαλιάλ - "Μόνο δανεικός στον Ολυμπιακό - Καλύτερος από Ρέτσο" (Vid)

του Παναγιώτη Νικολάου
Το πρώτο όνομα στόπερ που ζήτησε ο Καρβαλιάλ - "Μόνο δανεικός στον Ολυμπιακό - Καλύτερος από Ρέτσο" (Vid)

Θέλει έναν πολύ έμπειρο αμυντικό για να διορθώσει το μεγάλο αμυντικό πρόβλημα που παρουσιάζουν φέτος οι Πειραιώτες. Πρόκειται για παίκτη που γνωρίζει πολύ καλά από την Πορτογαλία και την Ισπανία ο νέος προπονητής των Ερυθρολεύκων.

Το πρώτο "θέλω" του Κάρλος Καρβαλιάλ αποκαλύπτει ο αθλητικός Τύπος, καθώς ο Πορτογάλος προπονητής θα ζητήσει 4 μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο και, φυσικά, ανάμεσα στους παίκτες που θα έρθουν θα είναι (τουλάχιστον ένας) στόπερ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Πάουλο Ολιβέιρα, της Μπράγκα, είναι ο εκλεκτός για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής των Πειραιωτών - Στόπερ που παίζει δεξιά και αριστερά, 31 ετών, διεθνής με την Εθνική ομάδα και market value στα 2,5 εκατ. ευρώ, με πολλές παραστάσεις στην καριέρα του και συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Παρόλα αυτά φέτος δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στην πορτογαλική ομάδα φέτος και, προφανώς, οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να το εκμεταλλευτούν και να τον φέρουν στην Ελλάδα.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Δημήτρη Βασιλάκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Πορτογαλία, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα για την περίπτωση του Ολιβέιρα αλλά και για την προοπτική να έρθει στο Λιμάνι.

"Μπακ απ στην Μπράγκα ο Ολιβέιρα - Βαρύς στόπερ - Καλύτερος από Ρέτσο και Ντόη - Έρχεται με δανεισμό"

"Ψάχνει για στόπερ ο Ολυμπιακός και θα πάρει τον μπακ στόπερ της Μπράγκα, που οι βασικοί σέντερ μπακ της είναι η αχίλλειος πτέρνα της;", ανέφερε σκωπτικά στο πρώτο του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:"Βαρύς στόπερ είναι, δεν τον προτιμάει ο προπονητής του στη Μπράγκα αν και έχει πρόβλημα στην αμυνα. Δεν είναι ο δάσκαλος που θα ήθελαν".

Σε σχέση με το υλικό που υπάρχει τώρα στην ομάδα;

"Από τον Ρέτσο που βλέπουμε αυτό το διάστημα και τον Ντόη, είναι καλύτερος γιατί έχει και την εμπειρία".

Πώς θα μπορούσε να έρθει στον Ολυμπιακό;

"Νομίζω ότι είναι ιδανική περίπτωση για δανεισμό, εφικτό, αφού δεν τον υπολογίζει ο προπονητής του. Τέταρτη λύση είναι στην Μπράγκα φέτος".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με Μαρτίνεθ - Απέτυχε σε 5.5 μήνες στον Ολυμπιακό, συζητά με ομάδα Ch. League με 5πλάσιο μπάτζετ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags