Facebook Pixel Ολυμπιακός: Νέο ρεπορτάζ... φωτιά για ξένο του Ολυμπιακού - Αυτή η ομάδα δίνει 4,5 εκατομμύρια για το 80% των δικαιωμάτων του (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-08 22:15:00

Νέο ρεπορτάζ... φωτιά για ξένο του Ολυμπιακού - Αυτή η ομάδα δίνει 4,5 εκατομμύρια

Sportdog Team
Νέο ρεπορτάζ... φωτιά για ξένο του Ολυμπιακού - Αυτή η ομάδα δίνει 4,5 εκατομμύρια

Μεταγραφικές εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν για παίκτη των Πειραιωτών καθώς όπως αναφέρει ρεπορτάζ στο εξωτερικό σύλλογος είναι έτοιμος να προσφέρει 4,5 εκατομμύρια για να αποκτήσει το 80% των δικαιωμάτων του.

Γκουστάβο Σκάρπα: Συνεχίζεται το... σήριαλ για το μέλλον του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, που αγωνίζεται δανεικός στον Ολυμπιακό, μιας και νέο ρεπορτάζ από την πατρίδα του και συγκεκριμένα από τη UOL Esporte αναφέρει ότι η Ατλέτικο Μινέιρο αποφάσισε να επανέλθει δυναμικά στη διεκδίκησή του.

Πιο συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος, Μπρούνο Αντράντε, σημειώνει πως η Ατλέτικο Μινέιρο προσφέρει 4,5 εκατομμύρια ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων Γκουστάβο Σκάρπα, την ώρα που η αγγλική ομάδα ζητούσε ένα ποσό της τάξεως των 6 εκατ. ευρώ, όμως η Νότιγχαμ φαίνεται να είναι διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις της μιας και θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νταμπράουσκας για δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες - Πρώην της ΑΕΚ για Κηφισιά - Επιστροφή Μιλόγεβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags