Facebook Pixel Τάκης Τσουκαλάς - Ρέντη: Αγανάκτησε και ο Τσουκαλάς για Ρέντη: "Σας το είχα πει, είναι κόκκινη γραμμή - Είναι 50 μπαχαλάκηδες"! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-09 09:00:00

Αγανάκτησε και ο Τσουκαλάς για Ρέντη: "Σας το είχα πει, είναι κόκκινη γραμμή - Αυτοί οι 50 μπαχαλάκηδες"! (Vid)

Sportdog Team
Αγανάκτησε και ο Τσουκαλάς για Ρέντη: "Σας το είχα πει, είναι κόκκινη γραμμή - Αυτοί οι 50 μπαχαλάκηδες"! (Vid)

"Τι θα έκαναν στο Καραϊσκάκη; Αν ήταν οπαδός χτυπημένος;" Ο γνωστός οπαδός εμφανώς συγκινημένος μίλησε για τον τραυματισμό του αστυνομικού από τα επεισόδια έξω από το γήπεδο του Ολυμπιακού...

Απογοητευμένος και πικραμένος με τα σοβαρά επεισόδια που έκαναν ορισμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, έξω από το γήπεδο, κατά την διάρκεια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και τα οποία είχαν ως συνέπεια τον πολύ σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, εμφανίστηκε στη διαδικτυακή του εκπομπή ο Τάκης Τσουκαλάς.

Ο γνωστός οπαδός των Πειραιωτών τα… έχωσε στους 50 μπαχαλάκηδες και ζήτησε από την αστυνομία να πάρει μέτρα, ώστε να μην συμβούν ξανά αντίστοιχα επεισόδια σε κανένα γήπεδο!

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Κάθε οπαδός όταν χάνει η ομάδα του στεναχωριέται. Κι εγώ το παθαίνω, μία δύο φορές τα χρόνια. Αλλά στα 24 χρόνια, τέσσερις πέντε φορές το έχω ζήσει αυτό. Πριν λίγο καιρό είχαμε το παιδί του Άρη και μετά τον ΑΕΚτζή στη Φιλαδέλφεια. Αλλά είμαστε κατά, είχα πει ότι δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Στο γήπεδο είναι να φωνάζουμε για την ομάδα ματς και μέχρι εκεί. Σας είχα πει να μη περνάει κανείς την κόκκινη γραμμή. Και κόκκινη γραμμή είναι το εγκληματικό, το κάτι παραπάνω που κάνουν οι χιλιάδες οπαδοί, που φωνάζουν και βρίζουν. Δεν πρέπει κανείς να περνάει την κόκκινη γραμμή είναι του Ολυμπιακού είτε άλλων ομάδων και να φτάσουμε στο σημείο να κινδυνεύει η ζωή ενός αστυνομικού. Κι εγώ και όλοι οι Ολυμπιακοί ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και να γυρίσει σπίτι του γρήγορα. Μη βάζετε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού στο τσουβάλι, για 50 μπαχαλάκηδες.

Και η αστυνομία χθες, όπως είχε ευθύνη με τους Κροάτες που έφτασαν έξω από το γήπεδο, δεν μπορεί για 50 μπαχαλάκηδες να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να πιάνει 530 φιλάθλους. Συνέλαβαν όσους δεν έκαναν τίποτα, ήταν μεγάλος λάθος. Αν φταίει ένας να πληρώσει, αλλά δεν θα πληρώσουν οι χιλιάδες οπαδοί. Δηλαδή αν αυτό γινόταν στο Καραϊσκάκη, η αστυνομία θα έκανε 30.000 προσαγωγές; Πιστεύω δεν θα το έκανε. Και αν η φωτοβολίδα χτυπούσε έναν οπαδό, θα έπαιρνε τέτοια έκταση το θέμα; Δεν νομίζω! Τίποτα δεν θα γινόταν…

Εγώ, σαν Τάκης, σας λέω ότι δεν πρέπει να ξαναγίνει άλλη φορά τέτοια ενέργεια, τέτοια επεισόδια. Τα επεισόδια έγιναν βέβαια 800 μέτρα από το γήπεδο. Αλλά η ζωή είναι ανεκτίμητη και πρέπει να την προφυλάξουμε και εμείς και οι αστυνομικοί. Πρέπει η αστυνομία να παίρνει μέτρα να μη γίνονται τέτοια πράγματα. Τόσα χρόνια ακούω θα φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο κι έχω βαρεθεί και το μαχαίρι και το κόκκαλο. Ας πάρει μέτρα η αστυνομία να μη φτάνουμε μέχρι εκεί, να μη γίνονται τέτοια επεισόδια. Εγώ στεναχωρήθηκα πολύ…

Δεν πρέπει να ξαναγίνουν από καμία πλευρά αυτά τα επεισόδια. Στο γήπεδο πηγαίνουμε για να κ@@ντίζουμε και μετά να ερχόμαστε εδώ, να σας βρίζω και να με βρίζετε. Αλλά μέχρι εκεί»!  

Και συνέχισε: «Η Αστυνομία πρέπει να πάρει μέτρα να μη ξαναγίνουν τέτοια επεισόδια. Εχω ταξιδέψει σε τόσες χώρες με τον Ολυμπιακό και δεν γίνεται τίποτα, υπάρχουν αστυνομικοί, άλογα. Εγώ εκνευρίζομαι όταν λένε όλοι οι οπαδοί του Ολυμπιακού, όλοι της ΑΕΚ. Δεν είναι όλοι οι μπαχαλάκηδες. Είναι λίγοι, 40-50 άνθρωποι. Αυτή είναι αλήθεια. Κρίμα, γιατί κινδυνεύει η ζωή ενός αστυνομικού. Να μη ξαναγίνει ρε παιδιά. Πριν λίγο καιρό χάσαμε έναν Έλληνα. Από απροσεξία της Αστυνομίας που άφησε τους Κροάτες να περάσουν τόσα χιλιόμετρα. Προσεύχομαι να μη ξαναγίνουν ποτέ και πουθενά τέτοια πράγματα και να γίνει καλά ο αστυνομικός. Ξέρουμε όλοι τι έχει γίνει. Πρέπει η αστυνομία να παίρνει μέτρα και δεν γίνεται να καταδικάζεται ένας ολόκληρος μίας ομάδας».

Δείτε όσα είπε στην έναρξη της εκπομπής:


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει... Πινέδα ο Ολυμπιακός - "Τροχονόμος μπροστά από την άμυνα" - Ο πρώτος που "διώχνει" ο Καρβαλιάλ 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags