Βαγγέλης Μανούχος: Στα μέτρα που ζητάνε οι διαιτητές ώστε να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους αναφέρθηκε ο Έλληνας ρέφερι μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, ενώ παράλληλα παραδέχθηκε ότι η αποβολή του Αράο στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Λαμία ήταν λάθος του.

α μέτρα είναι ένα πρώτο βήμα, δεν είναι πανάκεια. Οι μεγάλες ομάδες να κάνουν συμφωνία κυρίων. Να σταμτήσουν οι δηλώσεις μέσω αφαίρεσης βαθμών ή ποινής κεκλεισμένων των θυρών.

Το θέμα είναι αυτά που συμβαίνουν εκτός των γηπέδων και όχι τόσο εντός των γηπέδων. Υπάρχουν κάποια site που είναι φανατικά και μιλούν για τη διαιτησία. Εκεί νιώθουμε απροστάτευτοι

Αυτή τη στιγμή το σύνολο των διαιτητών δεν είναι θετικό για να παίξουν το επόμενο Σαββατοκύριακο. Αν δε νιώσουμε ασφαλείς δεν πρόκειται να γυρίσουμε.

Πολλοί οπαδοί εξαγριώνονται από τις ανακοινώσεις των ομάδων και μπορεί να μας επιτεθούν στο δρόμο. Να πέσουν οι τόνοι ζητάμε.

Πρέπει να υπάρξει καλύτερη εκπαίδευση και στους δημοσιογράφους. Οι γραμμές του οφσάιντ δεν μπορεί να μπαίνουν στραβά. Το ότι ανοίγουν οφείλεται στο ότι ο φακός είναι καμπυλωτός."

Τέλος αναφερόμενος στην αποβολή του Αράο στον αγώνα Λαμία - Παναθηναϊκός: "Έκανα κι εγώ σοβαρό λάθος, ήταν η αποβολή παίκτη του Παναθηναϊκού ενώ δεν υπήρχε επαφή , αλλά από το σημείο που βρισκόμουν νόμισα ότι υπήρξε επαφή", είπε ο Βαγγέλης Μανούχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξηγήσεις από Κυβέρνηση - Τι απάντησε για διαρκείας και επεισόδια εκτός γηπέδων - Γιατί τιμωρήθηκε μόνο ο Ολυμπιακός