Άρης: Οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις του Φαμπιάνο Λέισμαν τον φέρνουν... περπατώντας στις θέσεις των MVP, δίπλα στον Λορέν Μορόν. Αμφότεροι, σηκώνουν βάρος, ο καθένας στον τομέα του, μόνο που ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει επωμιστεί και το φόρτωμα με γκολ, καθώς μετρά 4 τέρματα στη λήξη του Α' γύρου και συνολικά 5 μαζί με εκείνο στο Conference League.

Ηγέτης με όλη τη σημασία της λέξης, αλλά το συμβόλαιό του «πιέζει» για εξελίξεις, καθώς ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Τι συνέβη όμως το καλοκαίρι του 2023 και ο Βραζιλιάνος δεν κλήθηκε ποτέ να υπογράψει επέκταση; Το γενικό πρόσταγμα στις αρχές του καλοκαιριού, το είχε ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα.

Ο γερμανο-κροάτης τεχνικός διευθυντής -καλώς ή κακώς- είχε εν λευκώ πολλές από τις λειτουργίες, που αφορούσαν το αγωνιστικό τμήμα. Γι' αυτό άλλωστε ήρθε. Για λόγους, που εκείνος ξέρει, τηλεφώνησε στην πλευρά του Γιακούμπ Μπράμπετς, προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιό του (όπως κι έγινε), αλλά δεν κάλεσε ποτέ τον Φαμπιάνο. Μεταχείριση;  Το λιγότερο άνιση, το περισσότερο άδικη.

Εκείνη την περίοδο, έβγαιναν διάφορα προς τα έξω γύρω από το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ενώ λέχθηκε μέχρι και για αποχώρηση-πώληση προς άλλη ομάδα. Τελικά, ο Φαμπιάνο έμεινε, αλλά το συμβόλαιο δεν άλλαξε μορφή και μετά τις φετινές του εμφανίσεις, προφανώς και η ΠΑΕ πρέπει να μιλήσει διαφορετικά, εάν θέλει να τον κρατήσει.

Η λογική του Παλίκουτσα όμως ήταν λανθασμένη, οι χειρισμοί το ίδιο, επειδή -πιθανότατα- δεν γούσταρε τον Λατίνο στόπερ. Και τώρα πρέπει η εταιρεία να μαζέψει τα διάφορα «σκληρά» αυτογκόλ του κυρίου αυτού, ο οποίος ήρθε, έφυγε και δεν άφησε τίποτα σωστό πίσω του.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση Μαρινάκη στη συμφωνία ΠΑΟ, Άρη, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ - "Φεύγω, δεν ασχολούμαι με το δικό σας ποδόσφαιρο"!