ΠΑΟΚ: Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ είναι ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα στο βουλγαρικό ποδόσφαιρο και σχεδόν κάθε μέρα απασχολεί τα ΜΜΕ στην πατρίδα του.

Την μια φορά για τα μυστηριώδη στόρι με την σύντροφο του που δεν αποκαλύπτει στοιχεία της, καλύπτοντας το πρόσωπο της με καρδιά και είναι λογικό να ασχολούνται μαζί του μιας που είναι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας.

Μέχρι χθες ο 27χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ήταν ο πιο μισητός παίκτης για τους οπαδούς της ΤΣΣΚΑ Σόφιας αλλά από χθες σε αυτή την ειδική κατηγορία τον πέρασε ένας συμπαίκτης του στην εθνική Βουλγαρίας.

Ο Σπας Ντέλεφ που προέρχεται από τις ακαδημίες της ΤΣΣΚΑ Σόφιας και και πέρασε για δυο φορές από την ομάδα της πρωτεύουσας, ήταν ο πρωταγωνιστής στο ντέρμπι της Κυριακής στο βουλγαρικό πρωτάθλημα με την ΤΣΣΚΑ κόντρα στην Λουντογκόρετς.

Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός ήταν αυτός που έκρινε το ματς πετυχαίνοντας το γκολ για την «Λούντο» στο 1ο λεπτό και μετά το γκολ του πανηγύρισε έξαλλα μπροστά στο πέταλο των φανατικών οπαδών των γηπεδούχων.

Ο Ντέλεφ μετά το ματς είπε ότι το έκανε επειδή υπήρχε κάποιος οπαδός πίσω από την εστία που τον έβριζε πολύ πριν την έναρξη του ματς, ωστόσο τα βουλγαρικά ΜΜΕ είναι ξεκάθαρα πως «ο Ντέλεφ εξασφάλισε το αιώνιο μίσος των οπαδών της ΤΣΣΚΑ και… προσπέρασε τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ένα διαμάντι που δεν ήξερε ότι είχε ο ΠΑΟΚ ο Φερέιρα - Έρχεται για βασικός ο Ουίλιαμ, έπαιξε 40 ματς το 2023"