Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Εξτρέμ 38.000.000 για Ολυμπιακό, τον… στέλνει ο Μέντες - Υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο ο… Ροντινέι του ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-12 23:54:00

Εξτρέμ 38.000.000 για Ολυμπιακό, τον… στέλνει ο Μέντες - Υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο ο… Ροντινέι του ΠΑΟΚ!

Οι Μιχείες
Εξτρέμ 38.000.000 για Ολυμπιακό, τον… στέλνει ο Μέντες - Υπογράφει "χρυσό" συμβόλαιο ο… Ροντινέι του ΠΑΟΚ!

Ο "χρυσοδάκτυλος" ατζέντης και ο 30χρονος αριστεροπόδρος ακραίος, που παίζει όμως και δεξιά και ο οποίος έχει παίξει τόσο στην Premier League όσο και στην Μπενφίκα. Γιατί τον συνδέουν με τους Πειραιώτες και ποιος θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος δεξιός μπακ στη Σούπερ Λιγκ;
 

Ποιος είναι ο εξτρέμ των 38.000.000 ευρώ πληρωμένων fees, παιδί του Μέντες, που τον έχει στείλει σε 4... ομάδες του και ο οποίος σύμφωνα με την πορτογαλική πιάτσα "παίζει" για τον Ολυμπιακό; Και ποιος θα γίνει ο... Ροντινέι του ΠΑΟΚ, με υψηλότερες όμως, αποδοχές; Ο "Ευαγγελιστής" έχει ξανά το follow up και στα δυο

ΧΕΛΝΤΕΡ ΚΟΣΤΑ: Κλασικό εξτρέμ, αριστεροπόδαρος που παίζει και δεξιά, ο οποίος τον Γενάρη κλείνει τα 30του χρόνια. Διεθνής Ανγκολέζος με πορτογαλικό διαβατήριο, προϊόν της Μπενφίκα , από τα πιο αγαπημένα "παιδιά" του Ζόρζε Μέντες, ο οποίος εδώ και δυο μήνες κυκλοφορεί ελεύθερος ( έφυγε από την Λίντς)! Έχει αγωνιστεί στο εξωτερικό στην Premier League με την Γούλβς, στην Championship με την Λιντς στη La liga με τη Βαλένθια και στην Ligue 1 με την Μονακό. Προσοχή στην ... λεπτομέρεια: Γούλβς/Βαλένθια/Μονακό , όπως άλλωστε και η Μπενφίκα, είναι ομάδες απόλυτα "συνδεδεμένες" με τον "χρυσοδάκτυλο" agent Μέντες!!! Μαζί τους έχει σχέση παρόμοια όπως κατά διαστήματα - ειδικά στο τωρινό timing - με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό! Ίσως για αυτό τον λόγο στην Πορτογαλία - από όπου αλιεύσαμε την πληροφορία - θεωρούν πολύ πιθανό τον Γενάρη ο Χέλντερ Κόστα να πάρει ... φύλλο πορείας για τους ερυθρόλευκους του Πειραιά!!! Δεν μιλάμε άλλωστε για τυχαίο παίκτη: μέχρι τώρα έχουν πληρωθεί για χάρη του fees συνολικής αξίας 38.000.000 ευρώ! Από την Μπενφίκα στην Γούλβς πήγε με 15.000.000 το 2017, από την Γούλβς στην Λίντς με 18.000.000το 2020 ενώ το καλοκαίρι του 2022 η Αλ Ιτιχάντ πλήρωσε για τον ετήσιο δανεισμό του 5.000.000 ευρώ στα "παγώνια"! Η σημερινή του χρηματιστηριακή αξία είναι 2.800.000 αλλά πρίν μια 4ετια έκανε limit up στα 15.000.000!! Κι αν κάποιος μπορεί να τον πείσει για να έρθει στην Ελλλαδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σίγουρα αυτός είναι ο Ζόρζε Μέντες. Επαναλαμβάνω, στην Πορτογαλία, την βλέπουν ως προοπτική, παρότι ρεπορταζιακά ο Ολυμπιακός για τον Γενάρη έχει προτεραιότητα για στόπερ, κεντρικό χαφ και σέντερ φορ.

ΓΟΥΙΛΙΑΜ: Έκανε μια γεμάτη σεζόν στην βραζιλιάνικη Serie A, συμπληρώνοντας 40 συμμετοχές (με 1 γκολ και 4 ασίστ) στην Κρουζέιρο. Η ομάδα του έστω και στο φινάλε γλίτωσε τον υποβιβασμό, αυτός τέλος του χρόνου (σε λίγες μέρες δηλαδή) μένει ελεύθερος κι όπως φαίνεται έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, όπου είχε περάσει μία 5ετία στην Bundesliga (βασικά με την Βόλφσμπουργκ αλλά και με τη Σάλκε)! Η φετινή σεζόν ήταν και ένα crash test για τον William, ο οποίος προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό και απέδειξε πως επέστρεψε στο 100%. Για αυτό άλλωστε το λόγο είναι έτοιμος να ξαναπαίξει στην Eυρώπη, με πιθανότερο προορισμό του την Τούμπα!! Οπως φαίνεται ο ΠΑΟΚ του έχει κάνει την καλύτερη προσφορά την οποία λες και δελεαστική. Συγκεκριμένα ακούγεται πώς του προσφέρει ετήσιες αποδοχές κοντά στις 900.000 κι όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν από την ελληνοβραζηλιάνικη πιάτσα agents, ο Γουίλιαμ εφόσον αποκτηθεί από το δικέφαλο θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος δεξιός μπακ της Superleague αφού θα παίρνει περισσότερα και από το συμπατριώτη του Ροντινέι στον Ολυμπιακό αλλά και από τον Σιντιμπέ της ΑΕΚ.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πίκρα Τσουκαλά: "Έλεγαν ο Μαρινάκης είναι πρωθυπουργός, τώρα; - Στήριξα Μητσοτάκη για τα Rafale, αλλά..." (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags