Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Υπογράφει η… καψούρα Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Ανακοινώνει νέα μεγάλη επένδυση - Ανατροπή με "τελειωμένο"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-13 10:00:00

Υπογράφει η… καψούρα Σαββίδη στον ΠΑΟΚ - Ανακοινώνει νέα μεγάλη επένδυση - Ανατροπή με "τελειωμένο"!

του Λάζαρου Γεωργίδη

Ποιος θα βρεθεί άμεσα στα γραφεία και η πρώτη μεταγραφή. Στην Τούμπα μετά το εξαιρετικό πρώτο μισό της σεζόν ετοιμάζονται για κάποιες σημαντικές κινήσεις τον Γενάρη, αφού πλέον ξεκάθαρα ο στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η καλή πορεία στην Ευρώπη.

Πολλές και πολύ σημαντικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μέσα στο αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς υπάρχουν 3+1 επίπεδα που θα κινηθεί η ομάδα άμεσα.

Προφανώς το πιο σημαντικό από όλα είναι η ενεργοποίηση γύρω από το νέο αθλητικό κέντρο στη Θέρμη - Έχετε διαβάσει ξανά στο sportdog ότι ο Ιβάν Σαββίδης αθόρυβα τόσο καιρό είχε αγοράσει τις εκτάσεις στην περιοχή και, τώρα, ετοιμάζεται για επένδυση 10+ εκατ. ευρώ εκεί.

Θα φτιαχτούν 4+2 γήπεδα, κλειστή πισίνα, γυμναστήριο, ξενοδοχείο αλλά και ένα γήπεδο με μικρή εξέδρα ως έδρα για τη β΄ ομάδα αλλά και για να δίνει φιλικά η πρώτη ομάδα. Το έργο αναμένεται να δρομολογηθεί μέσα στο επόμενο διάστημα και, φυσικά, θα αλλάξει την υποδομή που υπάρχει στον σύλλογο τόσο για την πρώτη ομάδα όσο και για τις ακαδημίες.

Πέρα από το αθλητικό κέντρο, που σαφώς είναι πρώτο στη σχετική λίστα, έρχεται η ενίσχυση του Γενάρη. Η ομάδα δεδομένα θα κινηθεί για έναν δεξιό μπακ, με το όνομα του Βραζιλιάνου Ουίλιαμ να είναι στην επικαιρότητα - Αλλά, προφανώς δεν είναι μόνο αυτός. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει για έναν Μπάμπα Ραχμάν από τη δεξιά πλευρά τής άμυνας και σε αυτή τη λογική κινείται το τμήμα σκάουτιγνκ.

Πέρα από τους παίκτες που θα έρθουν, όμως, είναι και εκείνοι που βρίσκονται ήδη στην ομάδα και θα ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους. Κι εδώ είναι το "1+1" του μεσότιτλου, με μια έκπληξη μάλιστα: Αρχικά είναι δεδομένο ότι θα γίνει πρόταση ανανέωση στον Τάισον και ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει στην ομάδα. Τον θέλουν, έχει ξετραλαθεί μαζί του ακόμα και ο Ιβάν Σαββίδης, θέλει πολύ και ο ίδιος να μείνει, είναι σε άριστη κατάσταση, θα του προταθεί συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο και θα το υπογράψει.

Ποιος άλλος βρίσκεται στο προσκήνιο για ανανέωση; Ο Τόμας Μουργκ! Μπορεί ο Αυστριακός να ήταν "τελειωμένος" ήδη από την περασμένη αγωνιστική περίοδο αλλά, φέτος, κυριολεκτικά αναγεννήθηκε. Προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάρει συμβόλαιο ύψους 500.000-600.000 ευρώ από τον ΠΑΟΚ, αλλά σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι θα γίνει πρόταση ανανέωσης - Για παράδειγμα με συμβόλαιο 600.000 ευρώ αλλά για δύο χρόνια.

Δεν σημαίνει ότι ο Μουργκ θα ψηθεί να συνεχίσει με αυτη την πρόταση αλλά, σε κάθε περίπτωση, είναι τεράστια η ανατροπή με την περίπτωσή του, αν υπολογίσει κάποιος ότι θεωρείτε τελειωμένος εδώ και τόσο καιρό, αλλά με τη φετινή παρουσία του έχει αντιστρέψει το κλίμα...

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ένα διαμάντι που δεν ήξερε ότι είχε ο ΠΑΟΚ ο Φερέιρα - Έρχεται για βασικός ο Ουίλιαμ, έπαιξε 40 ματς το 2023"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags