Facebook Pixel Γκουστάβο Σκάρπα: Αβέβαιο το μέλλον Σκάρπα στο λιμάνι - "Ψήνει" μεταγραφή γνωστή ομάδα - "4,5-6 εκατομμύρια το κόστος"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-13 13:50:00

Αβέβαιο το μέλλον Σκάρπα στο λιμάνι - "Ψήνει" μεταγραφή γνωστή ομάδα - "4,5-6 εκατομμύρια το κόστος"!

Sportdog Team
Αβέβαιο το μέλλον Σκάρπα στο λιμάνι - "Ψήνει" μεταγραφή γνωστή ομάδα - "4,5-6 εκατομμύρια το κόστος"!

Στον "αέρα" είναι το μέλλον του Βραζιλιάνου άσου στον Ολυμπιακό, όσο και στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ποια ομάδα εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Στο "στόχαστρο" της Ιντερνασιονάλ φέρεται να έχει μπει ο Γκουστάβο Σκάρπα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, Αλεσάντρο Μπαρσέλος.

Μετά την Ατλέτικο Μινέιρο που κατέθεσε πρόταση για τον άσο του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι της απόκτησης του μπήκε και η Ιντερνασιονάλ, με τους Βραζιλιάνους να σημειώνουν ότι το κόστος μεταγραφής του κυμαίνεται μεταξύ 4,5-6 εκατ. ευρώ.

"Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλουμε, αλλά δεν εξαρτάται αυτό μόνο από την Ιντερνασιονάλ. Το μεταγραφικό παζάρι κινείται και ασχολούμαστε συνήθως με ποδοσφαιριστές που υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες για να αποκτηθούν.

Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής και περιζήτητος από βραζιλιάνικους συλλόγους αλλά και στο εξωτερικό. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις διαπραγματεύσεις μας για να είναι πετυχημένες", σημείωσε ο Μπαρσέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ούτε ο Ολυμπιακός ούτε καμία ομάδα στην Ελλάδα έχει τέτοιο φορ - Επιπέδου Ch. League - Κόστισε 23 εκατ."!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags