Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αυτός ο MVP του φετινού ΠΑΟΚ σύμφωνα με παλαίμαχο της ομάδας - "Δεν συμφωνώ με τα μέτρα της Κυβέρνησης"
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-14 21:15:00

Αυτός ο MVP του φετινού ΠΑΟΚ σύμφωνα με παλαίμαχο της ομάδας - "Δεν συμφωνώ με τα μέτρα της Κυβέρνησης"

Sportdog Team
Αυτός ο MVP του φετινού ΠΑΟΚ σύμφωνα με παλαίμαχο της ομάδας - "Δεν συμφωνώ με τα μέτρα της Κυβέρνησης"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά και ανέφερε ποιον παίκτη θεωρεί ως τον κορυφαίο τη φετινή σεζόν.

Φιλώτας Πέλλιος: Ο πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 τόσο για τις αποφάσεις της κυβέρνησης για την αθλητική βία, όσο και για το φετινό σύνολο του Δικεφάλου.

«Δεν την βρίσκω σωστή αυτή την απόφαση γιατί αδικούνται κάποιες ομάδες. Απ' ότι ξέρω θα έχει μόνο δέκα άτομα από κάθε ομάδα. Οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν και μία ανακοίνωση γι' αυτό το θέμα. Στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ μπορεί να έκανε τέτοια γεγονότα, δεν σημαίνει, όμως, ότι τώρα πρέπει για μία ομάδα να τιμωρηθούν όλοι, ακόμη και οι απλοί φίλαθλοι. Υπάρχουν άλλοι τρόποι αν ψάξουν να τους βρουν.

Μπορεί να έχει ένα δίκιο η κυβέρνηση ότι έχουν ευθύνη και οι ομάδες. Σίγουρα υπάρχει μία ευθύνη. Το βασικό, όμως, είναι να μπουν κάμερες στα γήπεδα που θα λειτουργούν. Στο «Γ. Καραϊσκάκης» όταν πηγαίναν οι ομάδες πολλές φορές δεν λειτουργούσαν. Μην τα ρίχνουμε όλα στην αστυνομία, κάνει την δουλειά της. Μέσα στις ομάδες δεν πρέπει να κυκλοφορούν αυτά τα ταραχοποιά στοιχεία» είπε αρχικά.

Για το αγωνιστικό ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει πιστεύω σήμερα με ένα καλό αποτέλεσμα. Τα παιδιά ελπίζω να έχουν διάθεση γιατί θα δούνε ξανά κόσμο μετά από δύο μήνες και να σπάσουμε και το ρεκόρ των 16 πόντων στον όμιλο. Και στο πρωτάθλημα η ομάδα πάει πολύ καλά. Η ομάδα διαθέτει φέτος στο ρόστερ της αξιόλογους παίκτες. Έχουν δώσει την εικόνα ότι έχουν γίνει πιο ευρωπαϊκό σύνολο. Παίζουν πιο γρήγορα».

Για τον MVP της σεζόν: «Ο Τάισον παρά τα χρόνια του μας εξέπληξε. Μπορώ να πω ότι είναι αυτός ο πολυτιμότερος. Έχει ικανότητα και εμπειρία και φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο», είπε ο Φιλώτας Πέλλιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες αποφάσεις Σάρας - "Κεραμίδα" για Καλάθη, εξελίξεις με Ντόρσεϊ, Παπαγιάννη - Top ομάδα για Ιτούδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags