Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καψούρα" 5ετίας για Ολυμπιακό - Δυνατά τον Γενάρη για πρώην της Νάπολι, Τότεναμ - "Διώχνει" κορυφαίο όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-14 19:30:00

"Καψούρα" 5ετίας για Ολυμπιακό - Δυνατά τον Γενάρη για πρώην της Νάπολι, Τότεναμ - "Διώχνει" κορυφαίο όνομα!

του Παναγιώτη Νικολάου

Τον γνωρίζουν καλά στο Λιμάνι πριν τον Καρβαλιάλ. Οι Πειραιώτες θέλουν να φέρουν επιθετικό τον Ιανουάριο και στη λίστα τους υπάρχει ένας γκολτζής με βαρύ βιογραφικό και θητεία σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Έρχονται αλλαγές στο ρόστερ...

Νέα πληροφορία στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού για τον Κάρλος Βινίσιους, Βραζιλιάνο επιθετικό τής Φούλαμ που έκανε γνωστό όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο κυρίως στη Ρίο Άβε και στην Μπενφίκα.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι η περίπτωσή του βρίσκεται στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από το 2018, καθώς ο οργανισμός των Πειραιωτών δεν έχει σταματήσει ποτέ να ασχολείται με την εξέλιξή του μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός παραδοσιακά έχει πολύ καλές επαφές με την πορτογαλική αγορά αλλά και, τα τελευταία χρόνια, με την Αγγλία, η περίπτωση του Κ. Βινίσιους μπορεί να δώσει στην επιθετική γραμμή της ομάδας τα στοιχεία που ψάχνει και δεν έχει ακόμα από τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ. 

Αυτός του είχε "φάει" τη θέση στον Ολυμπιακό - 14 γκολ σε μισή σεζόν - Τι κάνει φέτος στην Αγγλία

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι το όνομά του έχει επιστρέψει στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό (είναι η δεύτερη φορά μέσα σε έναν μήνα), δεδομένου ότι οι Ερυθρόλευκοι θα κινηθούν σίγουρα για την απόκτηση σέντερ φορ τον προσεχή Γενάρη, καθώς θα αποχωρήσει από το ρόστερ ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Την προηγούμενη φορά που είχε απασχολήσει έντονα ο Ολυμπιακός είχε επιλέξει, τελικά, τον Φράνκο Σολδάνο. Ο 28χρονος άσος είχε, ακόμα, θητεία μεταξύ άλλων σε Νάπολι, Τότεναμ και Μονακό (επί Λεονάρντο Ζαρντίμ), ενώ στο πρώτο μισό τής σεζόν 2018-19 που αγωνίστηκε στη Ρίο Άβε, είχε πετύχει 14 γκολ σε 20 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Λιγκ Καπ.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχει 12 συμμετοχές και 3 γκολ με τη φανέλα της Φούλαμ, αν και κατά κόρον έρχεται από τον πάγκο στα παιχνίδια, ενώ το market value του βρίσκεται στα 6 εκατ. ευρώ.

 Με τη Φούλαμ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι πρώτη επιλογή. Άρα θα μπορούσε να έρθει μέχρι το καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού και να υπάρξει οψιόν για την αγορά  του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Κώστα Ζάγκα, που γνωρίζει άριστα το πορτογαλικό ποδόσφαιρο, που ξεπετάχτηκε στην καριέρα του ο Βινίσιους, για να καλύψουμε καλύτερα το ρεπορτάζ.

"Κορμί για σέντερ φορ και γκολ - Μπορεί να πιάσει στον Ολυμπιακό -  Για αυτό τα είχε πάει εξαιρετικά με τη Ρίο Άβε"

"Σκόρερ είναι, το έχει το γκολ. Αλλά δεν φαίνεται ότι είναι για το επίπεδο της Μπενφίκα, της Φούλαμ ή της Τότεναμ. Γκολ βάζει, είναι δυνατό παιδί και γρήγορος, ψηλός. Έχει το κορμί για σέντερ φορ", σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Νομίζω ότι στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να πιάσει, αν δεν έχει σκουριάσει. Στην Ρίο Άβε τα είχε πάει εξαιρετικά στη μισή σεζόν που είχε φορέσει τη φανέλα της με τη μορφή δανεισμού από τη Νάπολι. Αλλά ήταν καλή σεζόν για όλη την ομάδα τότε".

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας: "Σκάνδαλο με Ολυμπιακό - Ραντεβού στη Φιλαδέλφεια, εξαφάνισαν βίντεο μη δούμε ποιοι σκοτώνουν ποιους"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags