Facebook Pixel Αρόλντ Μουκουντί: Το παραδέχθηκε γνωστός τεχνικός - "Είπα τον Μουκουντί King Kong αλλά..."
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-15 21:24:00

Το παραδέχθηκε γνωστός τεχνικός - "Είπα τον Μουκουντί King Kong αλλά..."

Sportdog Team
Το παραδέχθηκε γνωστός τεχνικός - "Είπα τον Μουκουντί King Kong αλλά..."

Πολύ γνωστός προπονητής από το εξωτερικό είναι έχει δικαστικές περιπέτειες σχετικά με  πιθανή ρατσιστική επίθεση στον Αρόλντ Μουκουντί και μάλιστα παραδέχθηκε ότι τον αποκάλεσε King Kong.

Κριστόφ Γκαλτιέ: Με μέγιστη ποινή φυλάκισης τριών ετών κινδυνεύει ο Γάλλος τεχνικός λόγω των κατηγοριών για ρατσιστικές προσβολές, με τη δίκη να έχει ξεκινήσει και τον ίδιο να παραδέχεται  πως χαρακτήρισε «King Kong» τον Αρολντ Μουκουντί, όταν συνηπήρχαν οι δυο τους στο γαλλικό πρωτάθλημα αλλά πρόσθεσε πως δεν το είπε με «ρατσιστικό τρόπο»

«Θυμάμαι ότι δίσταζα μεταξύ του να πω “Μολοσσός” και “Κινγκ Κονγκ”. Χρησιμοποίησα αυτόν τον όρο. Ο Κινγκ Κονγκ αντιπροσωπεύει τη δύναμη και την ισχύ. Δεν υπάρχει καμία άλλη χροιά εκτός από τη δύναμη και την ισχύ. Έπρεπε να χρησιμοποιήσω αυτόν τον όρο. Όταν παίξαμε με τη Ναντ στον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, χρησιμοποίησα την ίδια έκφραση για τον Nicolas Pallois. Εκ των υστέρων, με πόνεσε. Αν τον προσέβαλα, πρέπει να ζητήσω συγγνώμη. Ναι, τη χρησιμοποίησα, αλλά όχι με ρατσιστικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά στο δικαστήριο ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μη ψάχνουν πάλι αντίπαλο... στον τελικό του χρόνου οι Παναθηναϊκοί - Από ξεγραμμένος, ισχυρός ο ΠΑΟΚ" (Vid)


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags