Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Αποκάλυψη... βόμβα από Ρότσα - Είχε προσπαθήσει να φέρει στον Παναθηναϊκό κορυφαίο άσο του ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-16 08:25:00

Αποκάλυψη... βόμβα από Ρότσα - Είχε προσπαθήσει να φέρει στον Παναθηναϊκό κορυφαίο άσο του ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Αποκάλυψη... βόμβα από Ρότσα - Είχε προσπαθήσει να φέρει στον Παναθηναϊκό κορυφαίο άσο του ΠΑΟΚ!

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο Αργεντίνος τεχνικός όπου εκτός των άλλων ανέφερε ότι στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να φέρει στους Πράσινους νυν παίκτη του Δικεφάλου του Βορρά.

Χουάν Ραμόν Ρότσα: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για τον αποκλεισμό των "πράσινων", ενώ αποκάλυψε πως είχε προσπαθήσει να φέρει τον Τάισον στον Παναθηναϊκό, πριν ο Βραζιλιάνος αποκτηθεί από τη Μέταλιστ και ξεκινήσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

«Βλέποντας τα τέσσερα παιχνίδια ανά διαστήματα, ο Πανθηναϊκός μπορούσε να προκριθεί, ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο, ο ΠΑΟΚ έκανε μια εμφάνιση που μας έχει συνηθίσει, ενώ η ΑΕΚ προδόθηκε από ατομικά λάθη, παρότι είχε μια καλή παρουσία. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλό κόντρα στη Μακάμπι, είχε ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να τις μετατρέψει σε γκολ.

Ο Παναθηναϊκός έρχεται σε ένα χώρο που ήταν πολύ γνωστός και εκπροσωπούσε την Ελλάδα. Πιστεύω αυτός ο αποκλεισμός να μην φέρει αναταραχή στην ομάδα, γιατί διαβάζω κάποιες κριτικές που είναι σκληρές με τον Παναθηναϊκό. Χρειάζεται υπομονή».

Για τον ΠΑΟΚ: «Δεν γίνονται τυχαία κάποια πράγματα στον ΠΑΟΚ, δουλεύουν για το παρόν και το μέλλον. Εμείς που ζούμε στη Βόρεια Ελλάδα βλέπουμε πως δουλεύει η ομάδα στις ακαδημίες του. Δίκαια βρίσκεται εκεί που είναι ο ΠΑΟΚ. Δεν θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ η ταυτόχρονη παρουσία του σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Για τον Τάισον: «Όταν ήταν ο κύριος Πατέρας στον Παναθηναϊκό ήμουν σκάουτερ της ομάδας στη Βραζιλία και στην Αργεντινή. Είχα πάει να δω έναν επιθετικό που αγωνιζόταν στην Ιντερνασιονάλ και είδα το ξεκίνημα του Τάισον στην ομάδα και εντυπωσιάστηκα. Φαινόταν ότι θα ανέβει η αξία του. Είχα προσπαθήσει να φέρω τον Τάισον στον Παναθηναϊκό, αλλά η Ιντερνασιονάλ δεν ήθελε να τον πουλήσει, γιατί ήταν περιουσιακό στοιχείο της ομάδας», είπε ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είδε νωρίς τα προβλήματα ο Καρβαλιάλ - Έτοιμος ο Ρίτσαρντς, ανατροπή με Ελ Αραμπί - Στην αγορά για 6αρι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags