Facebook Pixel Ρέντη: Σούπερ αποκάλυψη - Ηχητικό ντοκουμέντο από την άρνηση των ΜΑΤ να πάνε στη Λεωφόρο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-15 20:15:00

Σούπερ αποκάλυψη - Ηχητικό ντοκουμέντο από την άρνηση των ΜΑΤ να πάνε στη Λεωφόρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σούπερ αποκάλυψη - Ηχητικό ντοκουμέντο από την άρνηση των ΜΑΤ να πάνε στη Λεωφόρο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι αστυνομικές Αρχές θα διεξάγουν πειθαρχική διερεύνηση για τις 6 διμοιρίες των ΜΑΤ, που αρνήθηκαν να πάνε στον αγώνα Παναθηναϊκός – Μακάμπι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους στου Ρέντη.

Ρέντη: Οι αστυνομικές Αρχές θα διεξάγουν πειθαρχική διερεύνηση για τις 6 διμοιρίες των ΜΑΤ, που αρνήθηκαν να πάνε στον αγώνα Παναθηναϊκός – Μακάμπι στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τραυματισμό του 31χρονου συναδέλφου τους στου Ρέντη.

Το Open φέρνει στο «φως» ηχητικό – ντοκουμέντο από το «αντάρτικο», όταν οι διμοιρίες των ΜΑΤ από τον ασύρματο αναφέρουν πως θα παραμείνουν στη συμβολή της Κηφισίας και Αλεξάνδρας και πως θα μεταβούν στο γήπεδο μόνο αν γίνουν επεισόδια, σε ένδειξη σεβασμού προς τον 31χρονο αστυνομικό που τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια στου Ρέντη.

«Κέντρο από 525, στα πλαίσια των υπηρεσιακών καθηκόντων μας, αλλά και προς ένδειξη σεβασμού στον τραυματία συνάδελφο, παραμένουμε στον κόμβο σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είδε νωρίς τα προβλήματα ο Καρβαλιάλ - Έτοιμος ο Ρίτσαρντς, ανατροπή με Ελ Αραμπί - Στην αγορά για 6αρι"!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags