Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο πρώτος που φεύγει από τον Ολυμπιακό - Συμφωνία Καρβαλιάλ με Μαρινάκη - Πώληση 4 plus εκατομμυρίων!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-15 20:38:00

Ο πρώτος που φεύγει από τον Ολυμπιακό - Συμφωνία Καρβαλιάλ με Μαρινάκη - Πώληση 4 plus εκατομμυρίων!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο πρώτος που φεύγει από τον Ολυμπιακό - Συμφωνία Καρβαλιάλ με Μαρινάκη - Πώληση 4 plus εκατομμυρίων!

Ηχηρό όνομα ετοιμάζει βαλίτσες και ήδη υπάρχει πρόταση. Ο Πορτογάλος κόουτς έχει πλέον άποψη για το ρόστερ, ήδη έχει κάνει τις σχετικές εισηγήσεις για τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν και τα επόμενα 24ωρα θα υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις. Ποιος θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει;

Το μέλλον του Γκουστάβο Σκάρπα όλα δείχνουν πως θα είναι μακριά από το Λιμάνι, με τον Βραζιλιάνο να μην ικανοποιεί ούτε στο ελάχιστο τις προσδοκίες που υπήρχαν από αυτόν. Δεν είναι καθόλου τυχαία τα σενάρια που κυκλοφορούν συνεχώς γύρω από τον βιρτουόζο άσο. Μάλιστα, στη Βραζιλία πρόσφατα γράφτηκε πως ο Σκάρπα έχει ήδη ενημερωθεί πως δεν πρόκειται να παραμείνει στον Ολυμπιακό μετά το πέρας του προσεχούς Ιανουαρίου.

Ο Σκάρπα ετοιμάζει βαλίτσες όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά από την Ευρώπη, αφού αναμένεται αρχικά να επιστρέψει από τον Ολυμπιακό στη Νότιγχαμ Φόρεστ... προσωρινά, ώστε να πουληθεί από την αγγλική ομάδα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.



Η Ατλέτικο Μινέιρο παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του 29χρονου παίκτη, ο οποίος φέρεται μάλιστα να εκφράζει την προτίμησή του για να μετακομίσει στην ομάδα του Φελίπε Σκολάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σκάρπα μίλησε ήδη με τον έμπειρο προπονητή και του ξεκαθάρισε πως αν γυρίσει στη Βραζιλία, θα προτιμούσε να το κάνει για λογαριασμό της ομάδας του. Η Ατλέτικο Μινέιρο το προηγούμενο διάστημα είχε χτυπήσει την πόρτα της Νότιγχαμ, ούσα διατεθειμένη να της προσφέρει πάνω από 4.500.000 ευρώ.

Πάντως, η υπόθεση ενδέχεται να έχει ακόμα ορισμένα "επεισόδια", κυρίως επειδή η Ατλέτικο Μινέιρο δεν παίζει μόνη της. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει, μιάς και στη λίστα των ενδιαφερόμενων για τον Σκάρπα περιλαμβάνεται... η μισή Βραζιλία. Μόνο τα τελευταία 24ωρα, το όνομα του αριστεροπόδαρου μέσου έχει γραφτεί για την Γκρέμιο του Σουάρες, τη Φλουμινένσε του Μαρσέλο, την Ιντερνασιονάλ, τη Φλαμένγκο και τη Βάσκο Ντα Γκάμα!

Ενδιαφέρον για τον Σκάρπα προέκυψε τις τελευταίες μέρες και από τις ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, η Κολοράντο Ράπιντς είναι η ομάδα που φέρεται να παρακολουθεί "ζεστά" τον άσο του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να κάνει την έκπληξη, κλέβοντας τον από τους συλλόγους της πατρίδας του.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είδε νωρίς τα προβλήματα ο Καρβαλιάλ - Έτοιμος ο Ρίτσαρντς, ανατροπή με Ελ Αραμπί - Στην αγορά για 6αρι"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags