Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρέλανε" τους πάντες πρώην φορ του Ολυμπιακού - Χάρισε στην ομάδα του Κύπελλο βάζοντας γκολάρα (vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-17 16:32:00

"Τρέλανε" τους πάντες πρώην φορ του Ολυμπιακού - Χάρισε στην ομάδα του Κύπελλο βάζοντας γκολάρα (vid)

Sportdog Team
"Τρέλανε" τους πάντες πρώην φορ του Ολυμπιακού - Χάρισε στην ομάδα του Κύπελλο βάζοντας γκολάρα (vid)

Μπορεί ο ξένος ποδοσφαιριστής στους Ερυθρόλευκους να μην είχε καταφέρει να πείσει με τις εμφανίσεις του, όμως με την νυν ομάδα του κατάφερε να σηκώσει Κύπελλο και μάλιστα ο ίδιος ήταν σκόρερ πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό τέρμα.

Μαξιμιλιάνο Λοβέρα: Το Copa de la Liga Profesional στην Αργεντινή κατέκτησε η Ροζάριο Σεντράλ που νίκησε με 1-0 την Πλατένσε και μάλιστα στο ο πρώην φορ του Ολυμπιακού ήταν αυτός που έκρινε την αναμέτρηση με ένα εντυπωσιακό γκολ.

Ο Μαξιμιλιάνο Λοβέρα πήρε την μπάλα αρκετά μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή των τυπικά φιλοξενούμενων, γύρισε ωραία και κινήθηκε κάθετα προς την μεγάλη περιοχή τους, έκανε μία υπέροχη ποδιά και τελειώσει υποδειγματικά την φάση πέφτοντας και γράφοντας το 1-0, με τον ίδιο μέχρι στιγμής να έχει 11 συμμετοχές με 2 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σέντερ της Euroleague με 9.4π. και 6ρ. για ΠΑΟ - Ανατροπή με Παπαγιάννη - Μόνο... Ντόρσεϊ για Ολυμπιακό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags