Facebook Pixel Superleague 2: Πέταξε την ευκαιρία η ΑΕΚ Β’ - Έμεινε στο "μηδέν" με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Σεραφείδειο (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-17 17:19:00

Πέταξε την ευκαιρία η ΑΕΚ Β’ - Έμεινε στο "μηδέν" με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Σεραφείδειο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πέταξε την ευκαιρία η ΑΕΚ Β’ - Έμεινε στο "μηδέν" με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο Σεραφείδειο (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΚ Β' με την Αναγέννηση Καρδίτσας στα Σπάτα με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 παρά το γεγονός ότι η Ένωση ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Superleague 2: Μοιρασιά βαθμών για ΑΕΚ Β' και Αναγέννηση Καρδίτσας που έμειναν στο 0-0 στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην 5η θέση της βαθμολογίας, με την Ένωση να είναι αυτή που σίγουρα αυτή που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες να βρει δίχτυα.

Μάλιστα, η ΑΕΚ Β' είχε και ευκαιρία να σκοράρει στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα με κεφαλιά του Ραντόνια η οποία πέρασε άουτ.

ΑΕΚ Β: Γκίνης, Ραντόνια, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Πήλιος, Φοφανά, Κάτσικας, Ανδρικόπουλος (46′ Σ. Σκόνδρας), Ρουκουνάκης, Χριστόπουλος (69′ Τζούντα Γκαρσία), Κοντορουχάς (46′ Τιέι).

Αναγέννηση Καρδίτσας: Τσέλιος, Τομάσεβιτς, Γκόλιας, Α. Σκόνδρας, Σταμόπουλος, Κέρθι, Σαλαμούρας (73′ Μπούζας), Κορέλας (64′ Κοκκίνης), Ανδρικόπουλος (64′ Ντουμάνης), Κονίλιο, Βερνάρδος (83′ Αθανασιάδης).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags