Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αλλαγές στην 11αδα του Ολυμπιακού από Καρβαλιάλ - Βασικός ο Αλεξανδρόπουλος, ευκαιρία για Μπιέλ
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-21 11:40:00

Αλλαγές στην 11αδα του Ολυμπιακού από Καρβαλιάλ - Βασικός ο Αλεξανδρόπουλος, ευκαιρία για Μπιέλ

Sportdog Team
Αλλαγές στην 11αδα του Ολυμπιακού από Καρβαλιάλ - Βασικός ο Αλεξανδρόπουλος, ευκαιρία για Μπιέλ

Τα πλάνα του Πορτογάλου προπονητή για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για τη 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχουμε έναν Ολυμπιακό χωρίς Φορτούνη, προστέθηκε η απουσία του Καμαρά, είναι έξω και ο σκόρερ στα τελευταία ματς Ελ Αραμπί. Λογικά Αλεξανδρόπουλος, Μπιέλ θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα και νομίζω ότι για τον Ισπανό θα είναι μία καλή ευκαιρία να δηλώσει παρών», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Θα παίξει, λογικά, πίσω από τον σέντερ φορ, αφού ο Μασούρας και ο Ποντένσε θα είναι στα πλάγια. Είναι μία θέση που του αρέσει και μένει να φανεί αν θα αποδείξει ότι αξίζει μία παραπάνω ευκαιρία από τον Καρβαλιάλ. Κανείς δεν αμφιβάλει για την ποιότητα του Μπιέλ, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει προσφέρει κάτι στον Ολυμπιακό. Σε αυτά τα παιχνίδια, περιμένει ένας παίξεις για να δείξει πως πρέπει να πάρει παραπάνω χρόνο συμμετοχής ενόψει και της συνέχειας», πρόσθεσε.

Ακούστε τι άλλο είπε στην εκπομπή «Πρεσάρισμα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags