Facebook Pixel Πάμπλο Γκαρσία: Αποθέωσε τους παίκτες του ο Γκαρσία - Τρομερή ατάκα για Αλμέιδα μετά τον αγώνα με ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-21 19:24:00

Αποθέωσε τους παίκτες του ο Γκαρσία - Τρομερή ατάκα για Αλμέιδα μετά τον αγώνα με ΑΕΚ

Sportdog Team
Αποθέωσε τους παίκτες του ο Γκαρσία - Τρομερή ατάκα για Αλμέιδα μετά τον αγώνα με ΑΕΚ

Ο Ουρουγουανός τεχνικός των Σερρών μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Ένωση και αφού αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του, μίλησε και τον Ματίας Αλμέιδα.

Πάμπλο Γκαρσία: Βαθμό "χρυσάφι" πήρε ο Πανσερραϊκός κόντρα στην Ένωση, με τον Ουρουγουανό τεχνικό της ομάδας να δίνει συγχαρητήρια, στις δηλώσεις του, στους ποδοσφαιριστές του για τη σκληρή δουλειά που ρίχνουν, ενώ παράλληλα μίλησε και για την καλή σχέση που έχει και με τον Ματίας Αλμέιδα.

«O πρώτος γύρος ήταν πολύ δύσκολος. Πολλά συνεχόμενα παιχνίδια. Ήμασταν σε ένα καλό μομέντουμ όταν ήταν να παίξουμε με τον Βόλο ΝΠΣ, αλλά το ματς αναβλήθηκε. Μετά προέκυψαν αρκετές απουσίες λόγω καρτών. Προσπαθούμε να βελτιωθούμε μέρα με τη μέρα. Δεν μας βοηθάει το γεγονός ότι δεν έχουμε κόσμο στο γήπεδο. Έχουμε πολλά προβλήματα να διορθώσουμε.

Μπράβο στους παίκτες μου. Έχουν δουλέψει πολύ σκληρά και αξίζουν να περάσουν όμορφα Χριστούγεννα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε κάθε ημέρα.

Με τις μεγάλες ομάδες προσπαθούμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε πως δεχόμαστε αρκετά γκολ, αλλά πρέπει να σημειωθεί πως στα τελευταία ματς ήμασταν με παίκτη λιγότερο. Δεν είναι εύκολο το πρωτάθλημα. Οι ομάδες που είναι στις χαμηλές θέσεις είναι αρκετά ανταγωνιστικές.

Για τον Ματίας Αλμέιδα:

«Οι καλοί άνθρωποι δεν κρίνονται από το χρώμα της φανέλας. Πρώτα είμαστε άνθρωποι και μετά επαγγελματίες. Είμαστε φίλοι», είπε ο Πάμπλο Γκαρσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα δικαιωθεί ο Ολυμπιακός στο CAS", άνω-κάτω το πρωτάθλημα - Στην κορυφή και με μεταγραφές στην Τούμπα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags