Facebook Pixel ΑΕΚ: Απόφαση Αλμέιδα για Αθανασιάδη!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-23 09:16:00

Απόφαση Αλμέιδα για Αθανασιάδη!

Sportdog Team
Απόφαση Αλμέιδα για Αθανασιάδη!

Ο κόουτς της ΑΕΚ έχει πάρει τις αποφάσεις του για τον Έλληνα τερματοφύλακα που βρίσκεται στο στόχαστρο οπαδών και δημοσιογράφων.

Τι σου είναι η μπάλα. Τον Σεπτέμβριο του ΄21 ο Γιώργος Αθανασιάδης συγκέντρωνε πάνω του τα φώτα όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Με τα γάντια της Σέριφ Τίρασπολ, ο Έλληνας κίπερ έπειτα από μια συγκλονιστική εμφάνιση κέρδισε τον τίτλο του MVP στην αναμέτρηση κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions LeagueOΑθανασιάδης υπήρξε ο «σημαιοφόρος» της τεράστιας νίκης (1-2) της Σέριφ, με δέκα μεγάλες επεμβάσεις στο ενεργητικό του και έχοντας παραβιαστεί η εστία του μόνο από την άσπρη βούλα με εύστοχο πέναλτι του Μπενζεμά.

Δύο χρόνια μετά την...αστεράτη βραδιά στη Μαδρίτη, ο ίδιος τερματοφύλακας υπέπεσε σε ένα τραγικό… τσαφ που προκάλεσε «έμφραγμα» στην ΑΕΚ στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες κι ενώ είχαν προηγηθεί τα προσωπικά λάθη του στην ευρωπαϊκή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags