Facebook Pixel Λουτσέσκου από καρδιάς: ’’Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου - Είναι απίστευτη εμπειρία που ζω στη Θεσσαλονίκη’’
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-22 16:44:00

Λουτσέσκου από καρδιάς: ’’Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου - Είναι απίστευτη εμπειρία που ζω στη Θεσσαλονίκη’’

Sportdog Team
Λουτσέσκου από καρδιάς: ’’Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου - Είναι απίστευτη εμπειρία που ζω στη Θεσσαλονίκη’’

Ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε για την αγάπη τους προς τον Δικέφαλο και εξήγησε γιατί απολαμβάνει τόσο πολύ την παρουσία του στην Ελλάδα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έφτασε στη Ρουμανία για να κάνει γιορτές με την οικογένειά του και μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου. Απάντησε για τον ΠΑΟΚ και τη σχέση που έχει χτίσει με την ομάδα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του στα πάτρια εδάφη και εστίασε στην επιθυμία του για επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή μου και θα παραμείνει γιατί είναι απίστευτη εμπειρία που ζω εδώ. Δεν το έζησα, εξακολουθώ να το ζω.

Είμαι Ρουμάνος προπονητής, ανήκω στη Ρουμανία. Δεν συζητάω όμως για κανένα σύλλογο ή μπορούμε να συζητήσουμε για όλους τους συλλόγους στη Ρουμανία για να απαντήσω στην ερώτηση που μου κάνατε για το αν θα προπονούσατε την Στεάουα. Δεύτερον, ναι, θα μπορούσα να επιστρέψω και στη Ρουμανία. Τώρα δεν είναι η ώρα γιατί είμαι σε ανοδική πορεία, είμαι επιτυχημένος, είμαι πολύ καλά εκεί που είμαι. 

Έχω την ευκαιρία να δουλέψω έξω και αυτό με βοηθά να εξελιχθώ ως άνθρωπος και επαγγελματικά. Ζω ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Το να είσαι στο εξωτερικό δεν είναι καθόλου εύκολο. Κάποια στιγμή, είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω αν δεν κάνω ένα σακίδιο για να γυρίσω όλο τον κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θα γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ αν "μιλήσει" ο Σαββίδης - Δείχνει τίτλο η... κατσάδα Λουτσέσκου σε Ντεσπόντοφ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags