Facebook Pixel European Super League: Απαντήσεις για την European Super League - Αυτό θα κρίνει την βιωσιμότητά της
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-23 08:24:00

Απαντήσεις για την European Super League - Αυτό θα κρίνει την βιωσιμότητά της

Sportdog Team
Απαντήσεις για την European Super League - Αυτό θα κρίνει την βιωσιμότητά της

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Έλληνας καθηγητής Δικαίου όπου και αναφέρθηκε στο τι θα κρίνει τη βιωσιμότητα της European Super League.

Ανδρέας Μαλάτος: Για τη European Super League μίλησε ο καθηγητής αθλητικού δικαίου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα», όπου και αναφέρθηκε στο τι θα κρίνει τη βιωσιμότητα της νέας διοργάνωσης.

«Θα εξαρτηθούν πολλά από τους οικονομικούς όρους. Οι ομάδες που θέλουν να κάνουν τη λίγκα αυτή, δεν είναι ευχαριστημένες από τις οικονομικές απολαβές. Αν υπάρξει συμφωνία, τότε μπορεί να μην γίνει η λίγκα αυτή. Η απόφαση είναι σημαντική γιατί επαναλαμβάνει κάτι αυτονόητο στο ευρωπαϊκό αθλητικό δίκαιο, δηλαδή απαγορεύεται να εμποδίσεις τον άλλον να κάνει την ίδια δουλειά με εσένα. 

Το ίδιο ισχύει και για το Μητρώο, δηλαδή η ΕΠΟ δεν μπορεί να απαγορεύσει από κανέναν να κάνει αθλητισμό. Δεν είναι κανείς αρνητικό στο μητρώο αλλά είναι διαφορετικό σαν κράτος να λέμε αν δεν μπεις στο δικό μου μητρώο, δεν σε αφήνω να παίξεις», είπε ο Ανδρέας Μαλάτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απογειώνει ΠΑΟ με τρεις "All Star" ο Γιαννακόπουλος - Έλληνας το πρόσωπο-κλειδί για το μεγάλο deal με Χεζόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags