Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μόλις έσκασε νέο όνομα για στόπερ στον Ολυμπιακό - Είδηση από τον Κώστα Νικολακόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-22 17:23:00

Μόλις έσκασε νέο όνομα για στόπερ στον Ολυμπιακό - Είδηση από Νικολακόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μόλις έσκασε νέο όνομα για στόπερ στον Ολυμπιακό - Είδηση από Νικολακόπουλο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο γνωστός δημοσιογράφος μετέφερε πληροφορίες από την Βραζιλία για μεταγραφικό "στόχο" των Ερυθρόλευκων.

Το ενδιαφέρον του για την απόκτηση του 27χρονου σέντερ μπακ, Λέο Περέιρα από τη Φλαμένγκο εξέφρασε ο Ολυμπιακός σύμφωνα με πληροφορίες από τη Βραζιλία.

Την είδηση μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος ο οποίος επεσήμανε ότι οι Eρυθρόλευκοι ως γνωστό αναζητούν έναν κεντρικό αμυντικό, αλλά και πως έχουν ήδη κάνει μια μεταγραφή από την ομάδα της Βραζιλίας, τον Ροντινέι.

Ο Περέιρα ανήκει στη Φλαμένγκο από τον Ιανουάριο του 2020 όταν και είχε πάρει μεταγραφή από την Ατλέτικο Παραναένσε, έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Στο 2023 ο Περέιρα έχει αγωνιστεί σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος έχοντας σκοράρει και 3 φορές. Έχει επίσης, οκτώ παιχνίδια στο Κύπελλο Βραζιλίας και τέσσερα στο Λιμπερταδόρες. Συνολικά έχει λάβει μέρος σε 53 παιχνίδια φέτος.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για τα τρία πέναλτι που ζητά ο Ολυμπιακός: "Υπάρχει ανατροπή" - Διαφωνεί με ΑΕΚ (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags