Κώστας Ορφανός: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο φιλοξενήθηκε ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ ο οποίος μίλησε για τη φετινή πορεία του Δικεφάλου, την διαχείριση που κάνει ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αναφέρθηκε και στο μεταγραφικό κομμάτι και σε ποια θέση θα ήθελε να ενισχυθεί ο Δικέφαλος.

''Τάισον και Ζίβκοβιτς και κατά δεύτερο λόγο τα υπόλοιπα παιδιά Κωνσταντέλιας, Μουργκ και τελευταία ο Ντεσπόντοφ έχουν δείξει ότι διαθέτουν μεγάλη ποιότητα. Όποιος ξεκινήσει φαίνεται πως υπάρχει εμπιστοσύνη από την ομάδα και ο αντίπαλος τους υπολογίζει όλους το ίδιο. Ότι και να λέμε για τον κ. Λουτσέσκου δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος. Στο κομμάτι της διαχείρισης είναι μετρ. Ας τον εμπιστευτούμε και να δούμε το αποτέλεσμα που όλοι θέλουμε στο τέλος της χρονιάς. Οι όποιες αντιρρήσεις για τον ίδιο έχουν να κάνουν νομίζω για τον τρόπο που έφυγε από τον σύλλογο μετά το νταμπλ κι όχι στο κομμάτι της διαχείρισης των παικτών. Να είμαστε όλοι δίπλα του, αλλά και στους παίκτες του και να περιμένουμε να δούμε τα αποτελέσματα σε όλες τις διοργανώσεις. 

Αυτή τη στιγμή όποιος παίκτης και να λείψει δεν είναι αναντικατάστατος. Όποιος παίζει είναι το ίδιο καλά για να πάρει η ομάδα το αποτέλεσμα που θέλει. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος προσφέρει περισσότερο ή λιγότερο. Τάισον και Ζίβκοβιτς είναι οι καλύτεροι παίκτες στην Ελλάδα, αλλά μην ξεχνάμε τον Μουργκ, ο οποίος δεν υπολογιζόταν τα προηγούμενα δύο χρόνια και έψαχνε τρόπο ο ΠΑΟΚ να τον αποδεσμεύσει και τώρα ο Αυστριακός έχει αλλάξει άρδην και στα τελευταία του γκολ δείχνει την ποιότητά του και την αυτοπεποίθηση που έχει αποκτήσει θεωρώντας τον εαυτό του βασικό μέλος της ομάδας. Αν δείτε το χθεσινό του γκολ είχε μία άνεση και μάλιστα δεν το πανηγύρισε καν''. 

Για το αν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ενίσχυση τον Ιανουάριο:

''Στο αμυντικό κομμάτι υπάρχει ένα κενό και νομίζω ότι ο κ. Λουτσέσκου θα κάνει την καλύτερη επιλογή. Αν δεχόταν πίεση η άμυνα, τότε θα είχε πρόβλημα ο ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν γίνεται λόγω της πολύ καλής μεσοεπιθετικής του γραμμής. Η αίσθησή μου είναι ότι πρέπει ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί αμυντικά. Βλέπουμε τώρα τον Μιχαηλίδη, αλλά και τον Κουλιεράκη που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων. Αν θυμηθούμε πριν λίγους μήνες τον Μιχαηλίδη δεν τον υπολόγιζαν κάποιοι μέσα από τον ΠΑΟΚ. 

Τώρα, γίνεται συζήτηση για το πόσο χρησιμοποιείται ο Τζίμας. Από την πλευρά μου, θα ήθελα να έχει λίγο παραπάνω χρόνο στην ομάδα ο Στέφανος, όμως αυτό το παιδί δεν πτοείται και πεισμώνει και δουλεύει πιο σκληρά για να γίνει βασικό γρανάζι του ΠΑΟΚ'', είπε ο Κώστας Ορφανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη στο Sportdog - Πλήγωσε την ΑΕΚ αν και οπαδός της! Τον ήθελε αλλά δεν πήγε ποτέ