Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα αλλάζει όλα ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό! Στόπερ και χαφ από Λ. Αμερική - Πουλάει Μαντί Καμαρά - "Τελειώνει" ο...
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-24 10:24:00

Τα αλλάζει όλα ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό! Στόπερ και χαφ από Λ. Αμερική - Πουλάει Μαντί Καμαρά - "Τελειώνει" ο...

Sportdog Team

Πολλές και πολύ σημαντικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στoν Ολυμπιακό, καθώς όπως αναφέρει σήμερα πρωτοσέλιδα το ΦΩΣ ο στόπερ Λέο Περέιρα (της Φλαμένγκο) και ο αμυντικός χαφ Αγκουστίν Παλαβεσίνο (Ρίβερ Πλέιτ) είναι ψηλά στη λίστα (όπως και Λαουτάρο Τζιανέτι/Βελέζ και Έλντερ Κόστα/ελεύθερος), ενώ η Λιόν θέλει τον Καμαρά και υπάρχει η σκέψη για διακοπή στον δανεισμό του Φρέιρε!

"Θέλουν Λιμάνι - Για διπλό χτύπημα ετοιμάζεται ο Ολυμπιακός - Ψηφίζει Πειραιά ο Λέο Περέιρα, ψάχνει αμυντικό η Φλαμένγκο - Στα ερυθρόλευκα θέλει να ντυθεί ο Αγκουστίν Παλαβεσίνο και πιέζει τη Ρίβερ Πλέιτ - Σαν τρελή θέλει τον Καμαρά η Λιόν - Ποια η θέση τής Πούμας στο ενδεχόμενο διακοπής δανεισμού του Φρέιρε - Οι Αργεντινοί διατηρούν στο κόλπο και τον στόπερ Λαουτάρο Τζιανέτι - Ενδιαφέρουσα περίπτωση ο Έλντερ Κόστα για τα εξτρέμ, αλλα και εύλογες απορίες", αναφέρει η καλή εφημερίδα.

Δείτε το σημερινό ΦΩΣ, όπως και όλα τα αθλητικά πρωτοσέλιδα, 2.05΄΄ πριν από το τέλος του βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags