Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Έσκασε" μεταμεσονύκτια - Επίσημα τέλος ξένος άσος από τον Ολυμπιακό - Deal για 5 εκατομμύρια!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-28 01:13:00

"Έσκασε" μεταμεσονύκτια - Επίσημα τέλος ξένος άσος από τον Ολυμπιακό - Deal για 5 εκατομμύρια!

Sportdog Team
"Έσκασε" μεταμεσονύκτια - Επίσημα τέλος ξένος άσος από τον Ολυμπιακό - Deal για 5 εκατομμύρια!

Ραγδαίες εξελίξεις στους Ερυθρολεύκους, καθώς οριστικοποιήθηκε αποχώρηση ξένου παίκτη από το δυναμικό τους!

Ολυμπιακός: Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Γκουστάβο Σκάρπα!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε τη διακοπή του δανεισμού του Βραζιλιάνου άσου στον Ολυμπιακό τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (27/12).

Παράλληλα, η ανακοίνωση του αγγλικού συλλόγου αναφέρει πως ο Σκάρπα θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, αφού έφτασε σε συμφωνία με την Ατλέτικο Μινέιρο. Σύμφωνα με πληροφορίες, το deal μεταξύ των δύο ομάδων ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ θα λάβει δύο εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους υπογραφής. Συνολικά για τα τέσσερα επόμενα χρόνια θα έχει απολαβές οκτώ εκατομμυρίων ευρώ.

Η παρουσία του Σκάρπα στο Λιμάνι ολοκληρώνεται με τον αριστεροπόδαρο άσο να μην δικαιώνει τις προσδοκίες, μετρώντας μόλις 11 συμμετοχές και δίχως να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 3+2 μεταγραφές ζήτησε ο Καρβαλιάλ - Τέλος 4 δανεικοί και 2 συμβόλαια στον Ολυμπιακό - Αρνείται να φύγει ο Μπιέλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags