Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φατίχ Τερίμ: "Σκούπα" Τερίμ στον ΠΑΟ - Οι 2+1 που φεύγουν σίγουρα - "Χουνέρι" σε Σπόραρ, στην έξοδο κορυφαίο όνομα!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-28 10:00:00

"Σκούπα" Τερίμ στον ΠΑΟ - Οι 2+1 που φεύγουν σίγουρα - "Χουνέρι" σε Σπόραρ, στην έξοδο κορυφαίο όνομα!

του Νίκου Στεργίου

Ποιοι θα ακολουθήσουν τον Γιοβάνοβιτς; Δεν χαρίζεται ο Τούρκος. Η νέα εποχή στο Τριφύλλι θα συνδυαστεί και με αποχωρήσεις παικτών από το Κορωπί, καθώς διοίκηση και προπονητής έχουν ήδη αποφασίζει πως χρειάζονται αλλαγές στο ρόστερ. Πριν τις αφίξεις και τις μεταγραφές όμως, θα έχουμε αποχωρήσεις...
 

Στην εποχή τού Φατίχ Τερίμ βρίσκεται, και επίσημα, από το μεσημέρι τής Τετάρτης ο Παναθηναϊκός, αφού ο Τούρκος προπονητής ήρθε στην Ελλάδα και έπιασε αμέσως δουλειά στους Πράσινους.

Η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να λύσει μονομερώς το συμβόλαιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να φέρει στη θέση του τον πεπειραμένο προπονητή, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στους οπαδούς του συλλόγου. Που θεωρούν άδικη την απομάκρυνση του Σέρβου, αλλά το ποδόσφαιρο έχει ρεαλισμό: Θα κερδίσει ή όχι το πρωτάθλημα ο Τερίμ; Αυτό είναι που θα μετρήσει στο τέλος και όχι αν ήταν δίκαιη ή άδικη η απομάκρυνση του Γιοβάνοβιτς.

Σε κάθε περίπτωση η εποχή Τερίμ έχει αρχίσει και αυτό που έχει τώρα σημασία είναι να δούμε τι θα κάνει με την ομάδα ο Τούρκος. Και δεν αναφερόμαστε στην ενίσχυση, αλλά στο ποιοι παίκτες έχουν μέλλον και ποιοι όχι από το υπάρχον ρόστερ.

Γιατί υπάρχουν ήδη κάποιες πρώτες πληροφορίες για την επόμενη μέρα που δεν αφορούν αμιγώς κάποια εικόνα που έχει προλάβει να σχηματίσει ο Τερίμ, αλλά το... καύσιμο που είχε τελειώσει σε ορισμένους ποδοσφαιριστές και έμεναν στην ομάδα λόγω του Γιοβάνοβιτς. Όχι γιατί τους έκανε χάρη ο Σέρβος, αλλά γιατί είχε τη δική του μεθοδολογία, το team spirit που δεν ήθελε να διαταραχθεί.

Αυτά τώρα, με τον Τούρκο, έχει τελειώσει. Γιατί ο Τερίμ δεν χαμπαριάζει από τίποτα, έχει δικτύωση στο ποδόσφαιρο, δική του ατζέντα με μάνατζερ, παίρνει αποφάσεις που πρέπει να υλοποιηθούν αλλιώτικα παίρνει το καπελάκι του και φεύγει.

Αυτό που ψιθυρίζεται, ήδη, στα δημοσιογραφικά στέκια είναι ότι οι παίκτες που ήταν μετέωροι με τον Ιβάν, με τον Φατίχ δεν έχουν κανένα μέλλον. Πάμε να δούμε ποιοι είναι οι πρώτοι που έχουν ακουστεί.

ΤΣΟΚΑΙ: Θα φύγει με τη μορφή δανεισμού. Είχε αποφασιστεί από πριν, την εποχή του Γιοβάνοβιτς, είναι δεδομένο ότι θα φύγει και στη νέα συνθήκη.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΠΕΡΕΘ: Ένας από τους λόγους που το περιβάλλον του Αλαφούζου γκρίνιαζε για τον Γιοβάνοβιτς, και θεωρούσε ότι έχει ταβάνι, ήταν ο Ισπανός χαφ. Δεν έχουμε πολλά για να πούμε: Ακόμα κι αν δεν φύγει τώρα, θα το κάνει το προσεχές καλοκαίρι, κι ας είχε υπογράψει πέρσι τέτοια εποχή συμβόλαιο μέχρι το 2025.

ΒΕΡΜΠΙΤΣ: Χαρακτηριστική περίπτωση που έμενε στην ομάδα για να μην διαταράξει το κλίμα της ο Γιοβάνοβιτς. Δύσκολα θα συνεχίσει με τον Τερίμ.

ΚΛΑΪΝΧΑΪΣΛΕΡ: Έχει τελειώσει. Χωρίς κάποια άλλη αιτιολόγηση.

ΣΠΟΡΑΡ: Έχει συμβόλαιο δυσανάλογο της παρουσίας του, και υπήρχε μουρμούρα από την εποχή του Γιοβάνοβιτς, Για να την γλιτώσει θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να μην βρει επιθετικό, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως θα πάει πιο πίσω στην ιεραρχία.

ΜΠΕΡΝΑΡ: Δεν έπαιξε ποτέ κάτω από 7, με περιορισμένη ταχύτητα σε σχέση με τον δαίμονα που είχαμε γνωρίσει όταν έπαιζε στη Βραζιλία, και παίρνει 2+ εκατ. ευρώ. Πολύ χρήσιμος αλλά είναι πολλά τα λεφτά για αυτά που προσφέρει. Υπάρχουν διάφορες ομάδες από την πατρίδα του που τον θέλουν και, λογικά, θα χαιρετίσει. 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λόγω... Λουτσέσκου "καθάρισε" Γιοβάνοβιτς ο Αλαφούζος - Τελευταία διαφωνία για Μπρινιόλι - Ζημιά στο ταμείο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags