Άρης: Έχοντας χάσει ακριβώς τρεις μήνες λόγω τραυματισμού, ο Λούκας Ρουπ, πήρε και πάλι λεπτά συμμετοχής στην αναμέτρηση με τη Λαμία. Μπήκε με διάθεση, αλλά σίγουρα φάνηκε πως του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός. Ο Γερμανός μέσος ωστόσο συνεχίζει να προπονείται κανονικά με την ομάδα κι ενόψει επανέναρξης των υποχρεώσεων δείχνει πως θα είναι πιο έτοιμος.

Προβληματισμένος ο Μάντζιος με αυτόν τον παίκτη του Άρη - Η μεγάλη του ευκαιρία με Αστέρα

Κι αυτό είναι ένα καλό νέο για τον Άκη Μάντζιο, ο οποίος στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βλάντιμιρ Νταρίντα. Ο Τσέχος έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή κι έτσι δεν θα παίξει.

Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα υπήρχε ζήτημα, καθώς ο υγιής και απόλυτα έτοιμος Ρουπ θα ήταν προφανής επιλογή. Ωστόσο με τα δεδομένα που υπάρχουν, ο Γερμανός είναι μεν υποψήφιος, αλλά όχι «σίγουρος» για την ενδεκάδα της Τρίπολης.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λόγω... Λουτσέσκου "καθάρισε" Γιοβάνοβιτς ο Αλαφούζος - Τελευταία διαφωνία για Μπρινιόλι - Ζημιά στο ταμείο!

Προβληματισμένος ο Μάντζιος με αυτόν τον παίκτη του Άρη - Η μεγάλη του ευκαιρία με Αστέρα