Facebook Pixel Τάκης Τσουκαλάς - Βασίλης Καρράς: Ο Τσουκαλάς αποκάλυψε τι ομάδα ήταν ο Βασίλης Καρράς και… όχι ΠΑΟΚ - "Με φώναξε στο καμαρίνι και…" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-29 09:40:00

Ο Τσουκαλάς αποκάλυψε τι ομάδα ήταν ο Βασίλης Καρράς και… όχι ΠΑΟΚ - "Με φώναξε στο καμαρίνι και…" (Vid)

Sportdog Team
Ο Τσουκαλάς αποκάλυψε τι ομάδα ήταν ο Βασίλης Καρράς και… όχι ΠΑΟΚ - "Με φώναξε στο καμαρίνι και…" (Vid)

Λάτρευε τον τραγουδιστή που έφυγε από τη ζωή ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού και παρουσιαστής της «ερυθρόλευκης» εκπομπής!

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του αγαπημένου λαϊκού τραγουδιστή Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών. Ιδιαίτερα αγαπητός στο ευρύ κοινό, άρχισε την επιτυχημένη καριέρα του σε ηλικία μόλις 16 ετών και συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελλάδας.  

Ο βασιλιάς του λαϊκού τραγουδιού, ένας από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες, που με τη χαρακτηριστική βαθιά φωνή του, ξεσήκωνε τους χιλιάδες θαυμαστές του στα νυχτερινά κέντρα και γέμιζε ολόκληρα στάδια, έφυγε από τη ζωή στην αγαπημένη του πόλη, τη Θεσσαλονίκη.

Nοσηλευόταν στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, δίνοντας μάχη με τον καρκίνο. Το κλίμα μετά την είδηση του θανάτου του είναι πολύ βαρύ στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο Βασίλης Καρράς που γεννήθηκε στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, είχε καταφέρει κάτι μοναδικό, που κανένας άλλος Ευρωπαίος τραγουδιστής, δεν έχει μπορέσει. Μπήκε στο βιβλίο Γκίνες όταν γέμισε με 17.000 θεατές, το στάδιο Arena στη Σόφια της Βουλγαρίας, ενώ ακόμα 5.000, είχαν μείνει απέξω καθώς δεν μπόρεσαν να βρουν εισιτήριο.

Ο Τάκης Τσουκαλάς στην τελευταία του εκπομπή αποκάλυψε πως ήταν μεγάλος φαν του Καρρά, τραγούδησε Live τραγούδια του και θυμήθηκε την συνάντησή τους στο νυχτερινό μαγαζί που είχε πάει να τον ακούσει, όταν τον φώναξε προς έκπληξή του στο καμαρίνι του. Τότε, ο τραγουδιστής του ζήτησε να του εξηγήσει πως καταλαβαίνει τι ομάδα είναι κάθε τηλεθεατής που παίρνει τηλέφωνο στην εκπομπή, ενώ του είχε αποκαλύψει πως ήταν Μακεδονικός Κοκκινοχωρίου και Εθνική Ελλάδας. «Δεν μου είπε για ΠΑΟΚ, αλλά μπορεί και να ήταν, δεν ξέρω, αλλά πρώτα αυτές οι δύο ομάδες. Τρία λεπτά μιλήσαμε, άρχοντας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε όσα είπε ο Τσουκαλάς στο ΒΙΝΤΕΟ και το αγαπημένο του τραγούδι!


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασμα Τσουκαλά για Τερίμ: "Ρεζίλι ο ΠΑΟ, βάλτε την Άγκυρα - Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ για πρωτάθλημα 80-20" (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags