Facebook Pixel Τέσσερις Έλληνες στη λίστα με τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-30 22:56:00

Τέσσερις Έλληνες στη λίστα με τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών

Sportdog Team
Τέσσερις Έλληνες στη λίστα με τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του Διεθνούς Κέντρου Αθλητικών Σπουδών

Κωνσταντέλιας, Κίτσος, Κουλιεράκης και Ντόη φιγουράρουν ανάμεσα σε 270 ονόματα ποδοσφαιριστών που γεννήθηκε από το 2003 και ύστερα.

Μεγάλη καταξίωση για τέσσερις νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές! Το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών (CIES), το οποίο βρίσκεται στην Ελβετία τους κατέταξε ανάμεσα στους 270 πιο ελπιδοφόρους παίκτες. Πρόκειται για ονόματα που γεννήθηκαν από το 2003 και ύστερα.

Στη λίστα περιλαμβάνονται νέοι παίκτες σε εννέα θέσεις: Τερματοφύλακες, στόπερ, δεξιά και αριστερά μπακ, αμυντικοί και επιθετικοί μέσοι, δεξιοί και αριστεροί εξτρέμ και σέντερ φορ. Στην τελευταία έκθεσή του με βάση στοιχεία απόδοσης και προοπτικής (έχει συμπεριλάβει τέσσερις ποδοσφαιριστές της Super League σε αρκετά υψηλές θέσεις.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας βρέθηκε στη 18η θέση των επιθετικών μέσων με βαθμολογία 72,1. Στην ίδια θέση θέση βρέθηκε και ο Φώτης Κίτσος (66,7) όσον αφορά τα αριστερά μπακ, ενώ στη 18η και τη 19η θέση των στόπερ έβρίσκονται οι Κωνσταντίνος Κουλιεράκης (72,9) και Ανδρέας Ντόι (72,4) αντίστοιχα.

Πρέπει να γίνει ξεχωριστή μνεία στο γεγονός, ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν από δύο παίκτες στη λίστα τους... Βέβαια ο Κίτσος παίζει ως δανεικός στον Βόλο, προέρχεται όμως από τα σπλάχνα των Πειραιωτών.

Δείτε την έκθεση πατώντας ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags