Facebook Pixel Super League: Μίλησε για όλα Έλληνας ποδοσφαιριστής που παίζει στο εξωτερικό - "Από μικρό παιδί είμαι ΠΑΟΚ" - Αποθέωσε Σαββίδη
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-31 22:36:00

Μίλησε για όλα Έλληνας ποδοσφαιριστής που παίζει στο εξωτερικό - "Από μικρό παιδί είμαι ΠΑΟΚ" - Αποθέωσε Σαββίδη

Sportdog Team
Μίλησε για όλα Έλληνας ποδοσφαιριστής που παίζει στο εξωτερικό - "Από μικρό παιδί είμαι ΠΑΟΚ" - Αποθέωσε Σαββίδη

Γνωστός Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο εξωτερικό έδωσε συνέντευξη και μίλησε τόσο για την αγάπη του προς τον Δικέφαλο του Βορρά, όσο και για το φετινό πρωτάθλημα της Super League.

Δημήτρης Χατζηισαΐας: Συνέντευξη στην Espresso έδωσε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής που παίζει στην Ράουντγκλας Παντζάμπ και μίλησε τόσο για την αγάπη του στον ΠΑΟΚ, όσο και για τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ πήρε θέση και για το πρωτάθλημα της Super League και τη "μάχη" του τίτλου.

«Από μικρό παιδί υποστήριζα τον ΠΑΟΚ, άλλωστε ήταν και η αγαπημένη ομάδα του συγχωρεμένου του πατέρα μου και από μικρό με πήγαινε στην Τούμπα. Και τα έφερε έτσι η ζωή που πρόλαβε να με δει να αγωνίζομαι με τα ασπρόμαυρα. Όταν γίνεσαι επαγγελματίας όμως όλα αυτά τα συναισθήματα τα διαχειρίζεσαι, μαθαίνεις να τα μετριάζεις, δεν λέω δεν χωράει ο συναισθηματισμός, αλλά πάντα προσπαθείς να κερδίζεις με την ομάδα που αγωνίζεσαι, ανεξαρτήτως τι υποστηρίζεις ή υποστήριζες μέσα σου. Αυτό μένει στην άκρη. Πάντως το να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ ήταν αναμφίβολα μία πολύ δυνατή στιγμή για εμένα».

Για τον ΠΑΟΚ και το φετινό πρωτάθλημα: «Η ομάδα που υποστήριζα από μικρός. Ολα λειτουργούν ρολόι, παραπάνω από επαγγελματικά. Τρομερός άνθρωπος εντός και εκτός γηπέδου ο Ιβάν Σαββίδης, ήταν και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Η φετινή Σούπερ Λιγκ πιστεύω θα είναι συναρπαστική και μέχρι τέλος όλες οι ομάδες θα είναι κοντά. Είναι και κάτι που αρέσει και το απλό μάτι του θεατή, να βλέπει υγιή όμως ανταγωνισμό και όχι έκτροπα. Θέλω να πιστεύω ότι θα σταματήσει η βία στα γήπεδα και ο κόσμος να απολαμβάνει την αγαπημένη του ομάδα, χάσει, κερδίσει. Στο παιχνίδι υπάρχει η νίκη, η ήττα, η ισοπαλία. Το κομμάτι διαιτησία δεν το θίγω καν. 

O ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου έχει ταυτότητα, ο Παναθηναϊκός αν και αναμένουμε να δούμε τη νέα του εικόνα (όπως μάς πρόσθεσε ο ίδιος αφότου δημοσιεύτηκε το θέμα, λόγω των συνεχών εξελίξεων), δείχνει χαρακτήρα, η ΑΕΚ του Αλμέιδα πορεύεται με σταθερά βήματα, ο Ολυμπιακός ψάχνει τα πατήματά του, βλέπουμε προσπαθεί να ανέβει αγωνιστικό επίπεδο ο Αρης. Οσο για τον Ατρόμητο η αλήθεια είναι ότι δεν έπαιζε ως στα στάνταρ της ομάδας που συνηθίσαμε για χρόνια και προχωρά σε αρκετές αλλαγές. Αλλά έχει βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, γιατί όλοι που είναι δίπλα στον σύλλογο έχουν πολύ μεράκι και αγάπη για το Αστέρι», είπε ο Δημήτρης Χατζηισαΐας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει στον ΠΑΟ Έλληνας με απόφαση Τερίμ - Ούτε... να τον δει ο Γιοβάνοβιτς - Δεν είναι ο Κουρμπέλης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags