Facebook Pixel Άρης: Τρίβει τα... χέρια του ο Μάντζιος - Αυτά τα δεδομένα με Βέλεθ - Τότε επιστρέφει
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-31 22:57:00

Τρίβει τα... χέρια του ο Μάντζιος - Αυτά τα δεδομένα με Βέλεθ - Τότε επιστρέφει

Sportdog Team
Τρίβει τα... χέρια του ο Μάντζιος - Αυτά τα δεδομένα με Βέλεθ - Τότε επιστρέφει

Για τον Φραν Βέλεθ, η θλάση γ’ βαθμού που υπέστη στο διάστημα της μίνι προετοιμασίας του Άρη στην Πτολεμαΐδα, στις αρχές Οκτωβρίου, έφερε εγχείρηση, αλλά πλέον ο Ισπανός έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

Άρης: Για τον Φραν Βέλεθ, η θλάση γ’ βαθμού που υπέστη στο διάστημα της μίνι προετοιμασίας του Άρη στην Πτολεμαΐδα, στις αρχές Οκτωβρίου, έφερε εγχείρηση, αλλά πλέον ο Ισπανός έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του.

Ο έμπειρος στόπερ, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα είναι έτοιμος στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου. Και μπορεί, θεωρητικά, να χάνει τα σημαντικά παιχνίδια του μήνα, η επιστροφή του ωστόσο αναμένεται να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει μία ακόμη αξιολόγηση της κατάστασης του Βέλεθ από το ιατρικό επιτελείο του Άρη, οπότε θα υπάρχει και πιο… συγκεκριμένη αναφορά στο χρονοδιάγραμμα της επιστροφής του. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και σταδιακά θα αρχίσει να μπαίνει σε κομμάτια της προπόνησης.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει στον ΠΑΟ Έλληνας με απόφαση Τερίμ - Ούτε... να τον δει ο Γιοβάνοβιτς - Δεν είναι ο Κουρμπέλης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags