Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Απίστευτη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ - Πληρώνει τη... γκάφα Μπότο - Έδωσε 3 εκατομμύρια και θα παίζει στην SL2
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-01 09:53:00

Απίστευτη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ - Πληρώνει τη... γκάφα Μπότο - Έδωσε 3 εκατομμύρια και θα παίζει στην SL2

Sportdog Team
Απίστευτη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ - Πληρώνει τη... γκάφα Μπότο - Έδωσε 3 εκατομμύρια και θα παίζει στην SL2

Το... κεφάλι τους στον τοίχο χτυπάνε στον Δικέφαλο του Βορρά μιας και η λάθος πρόταση του πρώην Αθλητικού διευθυντή έχει φέρει ποδοσφαιριστή που αποκτήθηκε με 3 εκατομμύρια να είναι έτοιμος να αγωνιστεί στη β' ομάδα.

ΠΑΟΚ: Η μεταγραφή του Νίκολας Κουαλιάτα έγινε από τον Ζοσέ Μπότο, ο οποίος έβαλε τον Ιβάν Σαββίδη να πληρώσει 3 εκ. ευρώ περίπου για να τον αποκτήσει, ως «το μεγαλύτερο ταλέντο της Ουρουγουάης» (με συμβόλαιο ως το 2026), μόνο που, αυτό δεν αποδείχθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν τον χρησιμοποίησε ποτέ ο Λουτσέσκου, πέρα από τα πρώτα παιχνίδια και έτσι δόθηκε δανεικός.

Σύντομο όμως, ήταν το πέρασμα του Νίκολας Κουαλιάτα και από την Βραζιλία, εκεί όπου βρέθηκε για λογαριασμό της Κουιαμπά, καθώς ο δανεισμός του λήγει και τυπικά την 31η του Δεκέμβρη, με την βραζιλιάνικη ομάδα να μην υπολογίζει βέβαια εδώ και αρκετούς μήνες στις υπηρεσίες του.

Ο δανεισμός του Νίκο Κουαλιάτα στην Κουιάμπα, ολοκληρώνεται και ο ΠΑΟΚ καλείται να αποφασίσει για τον -εδώ και μήνες- «ανενεργό» Ουρουγουανό μεσοεπιθετικό. Η αλήθεια είναι πως η ομάδα της Βραζιλίας προτίμησε να του διακόψει καιρό πριν (σ.σ. τέλη Σεπτέμβρη) το συμβόλαιο, δίνοντάς του πρόωρα όλο το ποσό της συμφωνίας!

Η απόφαση αυτή, πάρθηκε καθώς ο Κουαλιάτα δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις που υπήρχαν και προτιμήθηκε να μείνει εκτός ομάδας, μέχρι την τυπική λήξη της συμφωνίας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Κουιάμπα, Κριστιάνο Ντρες, είχε μιλήσει στα ΜΜΕ της Βραζιλίας σχετικά με την απόφαση της ομάδας του να τερματίσει τη συνεργασία τους, καθώς και στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό: «Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θέλουμε, μπορεί να προκύψει μια τέτοια απόφαση. Όποιος δε βοηθάει, φεύγει».

Τώρα πλέον, ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλη λύση από το να φέρει πίσω τον Κουαλιάτα (εάν δεν τον δώσει δανεικό σε άλλη ομάδα) και να τον βάλει να παίξει στον ΠΑΟΚ Β για έξι μήνες, προκειμένου να δείξει σε ένα υποδεέστερο πρωτάθλημα από της Superleague 1, ότι έχει δυνατότητες και να προκαλέσει το ενδιαφέρον κάποιων άλλων ομάδων, γιατί ο Λουτσέσκου, που μάλιστα συμφώνησε να μείνει στον ΠΑΟΚ έως το 2026, δεν τον θέλει στην ομάδα, δεν πρόκειται να τον υπολογίσει ποτέ.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχονται νέοι Τζίμας και Κωνσταντέλιας στον ΠΑΟΚ - Τα 4 ταλέντα από τις ακαδημίες που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags