Facebook Pixel Άρης: Χαμογελάει ο Μάντζιος με τις εξελίξεις - Νέα δεδομένα για Μανού Γκαρθία - Αντίστροφη μέτρηση
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-31 23:45:00

Χαμογελάει ο Μάντζιος με τις εξελίξεις - Νέα δεδομένα για Μανού Γκαρθία - Αντίστροφη μέτρηση

Sportdog Team
Χαμογελάει ο Μάντζιος με τις εξελίξεις - Νέα δεδομένα για Μανού Γκαρθία - Αντίστροφη μέτρηση

Έπειτα από απουσία σχεδόν ενός χρόνου, ο Μάνου Γκαρθία βρίσκεται πλέον σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για επιστροφή στην ενεργό δράση.

 

Άρης: Έπειτα από απουσία σχεδόν ενός χρόνου, ο Μάνου Γκαρθία βρίσκεται πλέον σε διαδικασία αντίστροφης μέτρησης για επιστροφή στην ενεργό δράση. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Άρη εδώ και κάποιες ημέρες συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης υπό την επιτήρηση βέβαια του τεχνικού και του ιατρικού τιμ, καθώς δεν υπάρχει καμία διάθεση για ρίσκο με την περίπτωσή του.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής δείχνει να έχει αφήσει πίσω τον σοβαρό τραυματισμό του και πλέον είναι θέμα χρόνου να πάρει ξανά αγωνιστικά λεπτά, κάτι που βέβαια θα γίνει σταδιακά, ώστε να αποκτήσει ρυθμό. Πιθανότατα αυτό να γίνει σε περίπου δύο εβδομάδες, χωρίς να αποκλείεται η παρουσία σε αποστολή είτε στο ματς της Τρίπολης είτε κόντρα στον ΠΑΟΚ, ίσως και για ψυχολογικούς λόγους.

Σε κάθε περίπτωση, το ματς που έχουν κυκλώσει στον Άρη (άλλα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής) είναι εκείνο με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, στις 14 Ιανουαρίου. Εκεί είναι αρκετά πιθανό ο Μάνου να κάνει την επανεμφάνισή του.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφει στον ΠΑΟ Έλληνας με απόφαση Τερίμ - Ούτε... να τον δει ο Γιοβάνοβιτς - Δεν είναι ο Κουρμπέλης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags