ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει ένα δεξί μπακ. Επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον Δικέφαλο, ποιος θα είναι ο εκλεκτός παίκτης, όπως είχε ζητήσει ο Λουτσέσκου. Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησε ένα σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο ΠΑΟΚ καλοβλέπει την περίπτωση του Μούσα Ουαγκέ. 

Είναι ο παίκτης που με αυτοθυσία είχε αποσοβήσει γκολ του Άρη στο Βικελίδης, χτύπησε στο δοκάρι και κινδύνεψε με την απώλεια της ίδιας του, της ζωής. Ο τότε δανεικός από την Μπαρτσελόνα, επέστρεψε μετά από ενάμιση χρόνο στα γήπεδα, σιδερένιος. Ο πρώην παίκτης του Δικέφαλου κάνει εξαιρετική σεζόν με την Ανόρθωση και αυτό προφανώς δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Για το σενάριο πάντως, περί ενδιαφέροντος του ΠΑΟΚ για τον Ουαγκέ, δεν υπάρχει επιβεβαίωση. Και από την Κύπρο, από την Ανόρθωση, λένε πως δεν έχουν προσεγγιστεί. Ούτε ο παίκτης τους έχει μεταφέρει κάτι. 

Ως εκ τούτου δεν υπάρχει κάτι, τουλάχιστον στο παρόν στάδιο. Στην Ανόρθωση δεν... ανησυχούν γιατί φρόντισαν να βάλουν μεγάλη ρήτρα στο συμβόλαιο του Ουαγκέ (σ.σ διάρκειας μέχρι το καλοκαίρι του 2026). Πρόκειται μάλιστα για επταψήφιο νούμερο! Αν κάποια ομάδα θελήσει να αποκτήσει τον 25χρονο δεξιό μπακ θα πρέπει να διαθέσει σκάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό!

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέμουν οι τερματοφύλακες! "Γυάλισε" στην ΑΕΚ νέος... Φραντζέσκος - Μπακ και σκόρερ, γκολάρα σε Διούδη (Vid)