Facebook Pixel Φώτης Ιωαννίδης: Δημοσίευμα... φωτιά για Ιωαννίδη - Αυτή η ευρωπαϊκή ομάδα θέλει να τον αποκτήσει - Ζητάει... χρυσάφι ο ΠΑΟ
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-31 20:42:00

Δημοσίευμα... φωτιά για Ιωαννίδη - Αυτή η ευρωπαϊκή ομάδα θέλει να τον αποκτήσει - Ζητάει... χρυσάφι ο ΠΑΟ

Sportdog Team
Δημοσίευμα... φωτιά για Ιωαννίδη - Αυτή η ευρωπαϊκή ομάδα θέλει να τον αποκτήσει - Ζητάει... χρυσάφι ο ΠΑΟ

Ο Έλληνας επιθετικός είναι από τους καλύτερους παίκτες των Πρασίνων τη φετινή χρονιά κάτι που έχει κάνει πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να τον έχουν στο στόχαστρό τους.

Φώτης Ιωαννίδης: Στη λίστα πολλών ευρωπαϊκών ομάδων είναι ο Έλληνας επιθετικός μιας και οι εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα, αλλά και στην Ευρώπη είναι εντυπωσιακές, με την Άιντραχτ Φρακφούρτης να έχει εκφράσει πριν λίγο καιρό το ενδιαφέρον της, αλλά τελικά δεν... παίζει μόνη της.

Όπως αναφέρει το γαλλικό Μέσο jeunes footeux ο Φώτης Ιωαννίδης είναι στο στόχαστρο της Ρεν, ομάδα που αντιμετώπισε τον Παναθηναϊκό στους ομίλους του Europa League, με το ρεπορτάζ πάντως να μην είναι αισιόδοξο μιας και σημειώνει πως οι Πράσινοι θα πουλούσαν τον Έλληνα φορ με μια προσφορά που θα άγγιζε τουλάχιστον τα 20 εκατομμύρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Γιαννακόπουλος με τη διαιτησία - "Βλέπεις τι έγινε ξανά στο ΣΕΦ..." - Έξαλλος και ο Αταμάν (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags