Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποθέωσε Τερίμ πρώην παίκτης του Ολυμπιακού - "Από τους καλύτερους προπονητές που έχω δουλέψει"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-01 17:57:00

Αποθέωσε Τερίμ πρώην παίκτης του Ολυμπιακού - "Από τους καλύτερους προπονητές που έχω δουλέψει"

Sportdog Team
Αποθέωσε Τερίμ πρώην παίκτης του Ολυμπιακού - "Από τους καλύτερους προπονητές που έχω δουλέψει"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε πρώην ποδοσφαιριστής που πέρασε από τον Ολυμπιακό για τον νέο τεχνικό των Πρασίνων, σημειώνοντας μάλιστα μεταξύ άλλων ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχει συνεργαστεί.

Γκάρι Ροντρίγκες: Δηλώσεις σε Μέσο της Τουρκίας έκανε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που πλέον αγωνίζεται στην Άνκαραγκιουτσού, με τον ίδιο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού, Φατίχ Τερίμ σημειώνοντας μάλιστα ότι είναι από τους καλύτερους προπονητές που έχει συνεργαστεί.

«Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, πολύ έμπειρος, θα έλεγα ότι είναι ένας από τους καλύτερους που έχω δουλέψει στην καριέρα μου. Αυτό που τον κάνει ξεχωριστό στα μάτια μου είναι πόσο ενδιαφέρεται για τους παίκτες του. Δείχνει μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτούς, είναι πάντα δίπλα τους, τους καταλαβαίνει.

Είναι κύριος και κρατά πάντα τον λόγο του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Η διαχείριση των παικτών είναι το μεγαλύτερο προσόν του. Όσον αφορά την ποδοσφαιρική φιλοσοφία, όταν ήμασταν μαζί στη Γαλατάσαραϊ, παίζαμε πολύ επιθετικό ποδόσφαιρο. Γρήγορο ποδόσφαιρο που ασκεί μεγάλη ένταση και πίεση στον αντίπαλο. Αυτό είναι ένα στυλ που μου αρέσει πολύ, ταιριάζει σε ομάδες που παλεύουν για το πρωτάθλημα, όπως η Γαλατασαράι και ο Παναθηναϊκός, πήραμε το πρωτάθλημα μαζί του δύο φορές στην Τουρκία και είχαμε πολύ καλή ομάδα», είπε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φέρνει δύο στόπερ μετά το... μπαμ με Ζέλσον Μαρτίνς ο Ολυμπιακός - "Σαρώνει" τη Βραζιλιά, ξεχώρισε Χοακίμ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags