Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Επικαλέστηκε ενοχλήσεις ο Μπάμπα - Πολύτιμος για τον ΠΑΟΚ - Τι σκέφτεται για ΟΦΗ ο Λουτσέσκου
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-02 13:33:00

Επικαλέστηκε ενοχλήσεις ο Μπάμπα - Πολύτιμος για τον ΠΑΟΚ - Τι σκέφτεται για ΟΦΗ ο Λουτσέσκου

Sportdog Team
Επικαλέστηκε ενοχλήσεις ο Μπάμπα - Πολύτιμος για τον ΠΑΟΚ - Τι σκέφτεται για ΟΦΗ ο Λουτσέσκου

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου αναφέρθηκε στην απόφαση του Μπάμπα να μην πάει στο Κόπα Άφρικα με την Γκάνα και να συνεχίσει να ενισχύει τον ΠΑΟΚ.

Στα οφέλη που θα έχει ο ΠΑΟΚ από την παραμονή του Μπάμπα Ράχμαν στη Θεσσαλονίκη από τη στιγμή που αποφάσισε να απέχει από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Μπάμπα επικαλέστηκε ενοχλήσεις στην επιστολή του στην εθνική ομάδα της Γκάνας. Είναι πολύ θετικό για τον ΠΑΟΚ ότι έμεινε εδώ, είναι ένας πολύτιμος παίκτης για τον ΠΑΟΚ και πλέον έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, οπότε είναι διαθέσιμος», τόνισε.

Όσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ραζβάν Λουτσέσκου εν όψει του αυριανού αγώνα με τον ΟΦΗ στην Τούμπα (20:00), είπε: «Ο Ζίβκοβιτς δεν θα παίξει, δεν είναι ακόμη έτοιμος. Να δούμε τι σκέφτεται ο Λουτσέσκου για να καλύψει την απουσία του Εκόνγκ στα στόπερ, ενώ για την επίθεση τώρα που θα λείπει ο Σαμάτα υπάρχει φυσικά ο Μπράντον, αλλά και ο Τζίμας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4 "αστεράκια" της SL! Ο κλώνος Μέσι και ο στόπερ που γράφει ιστορία - "Λάθος" Ολυμπιακού με τον... νέο Τσιμίκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags