Facebook Pixel Κυριάκος Θωμαΐδης: Αποκάλυψη-"βόμβα" Θωμαΐδη: Με απόφαση Μαρινάκη "καρατομούνται" έξι παίκτες από τον Ολυμπιακό!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-04 13:25:00

Αποκάλυψη-"βόμβα" Θωμαΐδη: Με απόφαση Μαρινάκη "καρατομούνται" έξι παίκτες από τον Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Αποκάλυψη-"βόμβα" Θωμαΐδη: Με απόφαση Μαρινάκη "καρατομούνται" έξι παίκτες από τον Ολυμπιακό!

Η χθεσινή ήττα-σοκ από τη Λαμία που υποχρέωσε τον Ολυμπιακό να μείνει στο -6 φαίνεται ότι είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για κάποιους ποδοσφαιριστές στο λιμάνι.

Μία νέα αλλαγή προπονητή άλλωστε δεν θα μπορούσε να προσφέρει κάτι στον Ολυμπιακό. Έτσι, όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης μέσα από την εκπομπή "Στη σέντρα" του Metropolis 95.5, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παίρνει… σκούπα και αρχίζει άμεσα εκκαθαρίσεις.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν μπορεί να χωνέψει την εικόνα που εμφανίζει η ομάδα του αφού ξέχωρα από το ότι χάνει διαρκώς έδαφος στη μάχη του τίτλου, εμφανίζει και μία απογοητευτική εικόνα που σε πρώτη φάση θα πληρώσουν έξι ποδοσφαιριστές. Αυτοί θα οδηγηθούν άμεσα στην πόρτα της εξόδου και μένει να φανεί ποιοι θα είναι.

Κυρίως όμως μένει να φανεί αν αυτή η κίνηση θα λειτουργήσει σαν ηλεκτροσόκ, προκειμένου να αφυπνίσει τους υπόλοιπους για να μπορέσει ο Ολυμπιακός να μην χάσει τους στόχους του στη συνέχεια της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Top όνομα Ολυμπιακού κλωτσούσε τα μικρόφωνα - "Φάουλ" Ποντένσε στο instagram - Μεγάλο λάθος Καρβαλιάλ!

 

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags