Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πήρε... θέση πρώην παίκτης του Δικεφάλου - "Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Ολυμπιακό! Μια φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-04 22:03:00

Πήρε... θέση πρώην παίκτης του Δικεφάλου - "Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Ολυμπιακό! Μια φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πήρε... θέση πρώην παίκτης του Δικεφάλου - "Δεν θα πήγαινα ποτέ στον Ολυμπιακό! Μια φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ" (ΦΩΤΟ)

Την δική του θέση σχετικά με τον ντόρο που προκλήθηκε από συνέντευξη που έδωσε έκανε γνωστή πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά, σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής του στους Ερυθρόλευκους.

Άνχελ Κρέσπο: Αντιδράσεις υπήρξαν για όσα είπε ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ σε συνέντευξή του και τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο πάντως μέσω ανάρτησης να ξεκαθαρίζει την θέση του, τονίζοντας πως δεν θα πήγαινε ποτέ στους Ερυθρόλευκους.

«Μετά την σύγχυση που δημιούργησε η συνέντευξη μου, θα ήθελα να πω ότι κάποια λόγια που είπαν γράφτηκαν διαφορετικά από αυτά που είπα, αλλά κάποιες φορές το κουτσομπολιό πουλάει περισσότερο. Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μόνο αυτό. 

Για εμένα είναι σημαντικό, ίσως  ο δημοσιογράφος ήταν φίλαθλος του Ολυμπιακού, ήθελε να υπαινίσσομαι κάποια λύπη. Όχι, σέβομαι όλες τις ομάδες στην Ελλάδα, αλλά έπαιξα σε ένα πολύ διαφορετικό και ιδιαίτερο σύλλογο και για όλα τα λεφτά στον κόσμο δε θα πήγαινα στον Ολυμπιακό, ούτε εκείνη την στιγμή, ούτε ποτέ!

Μια φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ», έγραψε ο Άνχελ Κρέσπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσουκαλάς: "Μαρινάκη δεν πάει άλλο, φέρε 5 παικταράδες - Ποιος θα έρθει αν φύγει ο πρόεδρος; - Όχι Γιοβάνοβιτς"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags