Ράχμαν Μπάμπα: Ο Μπάμπα Ράχμαν ηγήθηκε του ΠΑΟΚ στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, την οποία κι ολοκλήρωσε με ένα γκολ και μια ασίστ. Στην Γκάνα παρακολουθούν την παρουσία του στον Δικέφαλο, ενώ θυμίζουμε ότι τους προηγούμενους μήνες είχε βρεθεί στο επίκεντρο αντιμετωπίζοντας σκληρή κριτική, αφού συμπατριώτες του τον κατηγορούσαν πως καλείται στην Εθνική λόγω καλών σχέσεων με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Κουρτ Οκράκου.

Μάλιστα, στα τελευταία ματς, του Σεπτεμβρίου, αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς, με αποτέλεσμα αρκετοί Γκανέζοι να πιστεύουν ότι αυτός είναι ο λόγος που ζήτησε να «κοπεί» από την αποστολή της Εθνικής, με τον 29χρονο μπακ να το διαψεύδει, υπογραμμίζοντας ότι η απόφαση του είχε να κάνει με ποδοσφαιρικούς λόγους.

Ο Γκανέζος προπονητής Φρίμπονγκ Μάνσο έσπευσε να σταθεί στο πλευρό του Μπάμπα: «Πήρε μια καλή απόφαση. Είναι άδικο οι Γκανέζοι να πιστεύουν ότι η σχέση του με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας του εξασφαλίζει την κλήση του στην Εθνική, χωρίς να κοιτάζουν τις εμφανίσεις του με τον σύλλογο. Είναι πραγματικά άδικο».

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κατέβηκε" η συνέντευξη Καμαρά - Δεν ισχύουν οι δηλώσεις για Μαρινάκη