Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός φέτος είναι δύο ομάδες" - Έκπληξη στην 11αδα, τι γίνεται με Μπιέλ, Ελ Αραμπί
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-05 14:53:00

Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός φέτος είναι δύο ομάδες" - Έκπληξη στην 11αδα, τι συμβαίνει με Καμαρά, Ελ Αραμπί

Sportdog Team
Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός φέτος είναι δύο ομάδες" - Έκπληξη στην 11αδα, τι συμβαίνει με Καμαρά, Ελ Αραμπί

"Δεν είναι τόσο κακή ομάδα όσα φαίνεται, αλλά αν δεχθεί πρώτη γκολ..."

Στο τέταρτο εφετινό ντέρμπι για τον Ολυμπιακό, την Κυριακή με την ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων θύμισε ότι στο ματς πρώτου γύρου οι Πειραιώτες είχαν φέρει ισοπαλία 1-1 στη Νέα Φιλαδέλφεια και πως τα άλλα δύο ήταν καταστροφικά για την ομάδα καθώς έχασε επτά βαθμούς. Στο πρώτο από αυτά τα δύο με τον Παναθηναϊκό, στο ματς που διεκόπη στο 1-1, μηδενίστηκε (0-3) και του αφαιρέθηκε ένας βαθμός, ενώ στο άλλο με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη συνετρίβη και του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα για την συνέχεια της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός δεν πάει στο ματς με την ΑΕΚ με τις καλύτερες συνθήκες έχοντας μόνο μία νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές ενώ όπως τόνισε «ο Ολυμπιακός εμφανίζει φέτος δύο τελείως διαφορετικές εικόνες, σε πλήρη εξάρτηση σε όλα του τα παιχνίδια με το εάν θα ανοίξει το σκορ ή θα δεχθεί πρώτος γκολ».

Είναι δύο διαφορετικές ομάδες . Σε 15 ματς που έχει ανοίξει το σκορ έχει 14 νίκες και μια ισοπαλία παίζοντας με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής (Τόπολα) και στα δέκα από τα οποία δέχθηκε πρώτος γκολ είχε πέντε ήττες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία νίκη με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα, τι ανέφερε -επίσης- για τα μεταγραφικά της ομάδας αλλά και τον Μαντί Καμαρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags