Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν είναι μόνο ο Μπακασέτας - Κορυφαίος Έλληνας για ΠΑΟ με εντολή Αλαφούζου - "Σπάει" 4ετές συμβόλαιο!
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-06 10:00:00

Δεν είναι μόνο ο Μπακασέτας - Κορυφαίος Έλληνας για ΠΑΟ με εντολή Αλαφούζου - "Σπάει" 4ετές συμβόλαιο!

του Νίκου Στεργίου

Αποφασίζει ο Τερίμ, αρέσει πολύ σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ! Οι Πράσινοι μετά τον Λημνιό εξετάζουν μία εξαιρετική περίπτωση διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να έρθει όμως και να μπει αμέσως στην 11αδα του Τούρκου. Γιατί θέλει να φύγει από την ομάδα του και το πλάνο της διοίκησης
 

Η στροφή στη μεταγραφική πολιτική του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με τον Δημήτρη Λημνιό, την ώρα που το όνομα του Τάσου Μπακασέτα εξακολουθεί να παίζει δυνατά για τους Πράσινους. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Γιάννης Αλαφούζος επιθυμεί την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ, κάτι που έχει ήδη αρχίσει να γίνεται εμφανές.

Κάθε ποιοτικός Έλληνας παίκτης μπαίνει πλέον αυτομάτως στα "ραντάρ" του Παναθηναϊκού, συνεπώς δεν προκαλεί έκπληξη ότι οι Πράσινοι παρακολουθούν την περίπτωση του Παντελή Χατζηδιάκου. Ο Φατίχ Τερίμ σαφώς και θα έχει λόγο για την τελική απόφαση αναφορικά με τον διεθνή άσο, ωστόσο το τσεκάρισμα του γίνεται εδώ και αρκετό καιρό. Δηλαδή σε καμία περίπτωση ο Χατζηδιάκος δεν είναι... υπόδειξη Τερίμ στον Παναθηναϊκό, ο οποίος ασχολείται με τον πρώην παίκτη της Άλκμααρ ήδη από την περίοδο που ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρισκόταν στον πάγκο της ομάδας.


Ναι μεν ο Παναθηναϊκός στοχεύει οπωσδήποτε στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού από το "πάνω ράφι" τον Ιανουάριο, αλλά θα πρέπει να σημειώσουμε πως η περίπτωση του Χατζηδιάκου μόνο εύκολη δεν είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Στο Τριφύλλι το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό, όμως δεν τους πτοεί, αφού δεν βλέπουν  τον Έλληνα άσο ως βραχυπρόθεσμο πρότζεκτ. Άλλωστε μιλάμε για έναν από τους καλύτερους στόπερ της χώρας μας, σε εξαιρετική ηλικία (26 ετών), με αξιόλογη πορεία στο εξωτερικό και την Εθνική. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρουν τώρα, η μεταγραφή θα μπορούσε να γίνει το προσεχές καλοκαίρι και ο Παναθηναϊκός να βρει τον ηγέτη της άμυνάς του για τα επόμενα χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χατζηδιάκος βρίσκεται μόλις στον πρώτο χρόνο του τετραετούς συμβολαίου που έχει υπογράψει με την Κάλιαρι,  εντούτοις υπάρχουν σενάρια για πρόωρη αποχώρησή του από την ιταλική ομάδα. Κυρίως εξαιτίας του γεγονότος ότι δεν βρίσκει σταθερή θέση στην ενδεκάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι και μάλιστα σε μία ομάδα που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Μέχρι πρότινος ο διεθνής στόπερ πρωταγωνιστούσε στην Άλκμααρ, σύλλογο με σταθερή ευρωπαϊκή παρουσία και καλές πορείες. Πιθανή μεταγραφή στον Παναθηναϊκό θα έδινε την ευκαιρία στον Χατζηδιάκο να επιστρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Βέβαια, δεν γνωρίζουμε εάν ο επαναπατρισμός είναι στα άμεσα σχέδιά του. Το μόνο σίγουρο είναι πως στο παρελθόν, όταν μπήκε στο στόχαστρο Ολυμπιακού και ΑΕΚ, ο 26χρονος παίκτες είχε θέσει ως απόλυτη προτεραιότητα την παραμονή του στο εξωτερικό.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Συμφωνία για πώληση μεγάλης ελληνικής ομάδας - Πέφτουν υπογραφές για deal 80 εκατομμυρίων"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags