Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Σημαντικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Έρχεται άμεσα παίκτης για συνομιλίες - Νέα δεδομένα
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-08 10:14:00

Σημαντικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Έρχεται άμεσα παίκτης για συνομιλίες - Νέα δεδομένα

Sportdog Team
Σημαντικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Έρχεται άμεσα παίκτης για συνομιλίες - Νέα δεδομένα

Βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και είναι πολύ φυσιολογικό, να ακούγονται καθημερινά πολλά ονόματα για όλες τις ομάδες, αλλά και ειδικά για τον ΠΑΟΚ!

ΠΑΟΚ: Βρισκόμαστε σε μεταγραφική περίοδο και είναι πολύ φυσιολογικό, να ακούγονται καθημερινά πολλά ονόματα για όλες τις ομάδες, αλλά και ειδικά για τον ΠΑΟΚ! Αναμένεται ήδη μια μεταγραφική ξκίνηση του Δικεφάλου με την απόκτηση δεξιού μπακ, αλλά υπάρχουν και οι παίκτες που ανήκουν στη δύναμή του και δεν ξέρουν ποιο είναι το μέλλον τους.

Ο Νίκολας Κουαλιάτα, είναι ένας από αυτούς και ήδη έχει πάρει τον δρόμο της επιστροφής, έτσι ώστε  τις επόμενες ημέρες αναμένεται στη Θεσσαλονίκη μετά τον δανεισμό του στη Βραζιλιάνικη Κουιαμπά.

Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής δεν κατάφερε να βρει τον ποδοσφαιρικό του εαυτό στον σύλλογο της Βραζιλίας, μιας και αυτός ολοκληρώθηκε πρόωρα με τους Βραζιλιάνους να σημειώνουν πως ο παίκτης δεν προσαρμόστηκε και πως δεν μπορούσε να βοηθήσει τον σύλλογο.

Σήμερα Σάββατο 6/1 ο Κουαλιάτα μπήκε στο αεροπλάνο της επιστροφής και έχει ένα μακρύ ταξίδι με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα συζητήσει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και για το μέλλον του μιας και παρότι υπάρχει ένα φιλολογικό ενδιαφέρον από την Ουρουγουάη αυτό δεν έχει μεταφραστεί σε πρόταση. Πάντως, πρόθεση του ΠΑΟΚ είναι είτε να τον δανείσει, είτε να τον πουλήσει και για την ώρα δεν υπάρχει η σκέψη να μείνει ελεύθερος.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο πρώτος που... τελειώνει ο Τερίμ - Άσχημα μαντάτα για Παλάσιος, Κώτσιρα, Χουάνκαρ - Κλείνει το θέμα Μπρινιόλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags