Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: "Ανάβει φωτιές" ο Βαρούχας για Μασούρα και πέναλτι - Θα… ουρλιάζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-07 23:55:00

"Ανάβει φωτιές" ο Βαρούχας για Μασούρα και πέναλτι - Θα… ουρλιάζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
"Ανάβει φωτιές" ο Βαρούχας για Μασούρα και πέναλτι - Θα… ουρλιάζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεκάθαρος και για τις δύο φάσεις του ντέρμπι ο καθηγητής διαιτησίας, ο οποίος ανέλυσε τι συνέβη!

Ο Παναγιώτης Βαρούχας ανέλυσε στην Αθλητική Κυριακή τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ, για τη διαιτησία του οποίου οι Ερυθρόλευκοι εκφράζουν σοβαρά παράπονα.

Αρχικά, ο καθηγητής διαιτησίας τόνισε ότι ο ρέφερι του αγώνα άφησε το σκληρο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και λανθασμένα δεν έδωσε τρεις κίτρινες, σε Έσε, Ροντινέι και Άμραμπατ κατά σειρά.

Αναφορικά με το γκολ του Τσούμπερ για το 2-0 της ΑΕΚ, ο Παναγιώτης Βαρούχας υποστήριξε ότι η αρχική λανθασμένη υπόδειξη για οφσάιντ έγινε εξαιτίας της κακής τοποθέτησης του επόπτη στη φάση, κάνοντας μάλιστα λόγο για απαράδεκτο λάθος.

Ο παλαίμαχος διαιτητής συμφώνησε με την ακύρωση του γκολ του Μασούρα, καθώς τόνισε ότι ο άσος του Ολυμπιακού άπλωσε το χέρι του και κοντρόλαρε αντικανονικά.

Αντιθέτως, ο Παναγιώτης Βαρούχας διαφώνησε με διαιτητή και VAR, εκφράζοντας την άποψη πως θα έπρεπε να δοθεί πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού στο 71' γιατί ο Κάλενς βρήκε το πόδι του Ναβάρο και όχι την μπάλα την μπάλα.

Τέλος, υποστήριξε ότι ορθώς δεν σφυρίχθηκαν πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στις φάσεις του 86' (ο Ρέτσος έχει τοποθετήσει το πόδι του στο έδαφος και ο Πινέδα πέφτει πάνω σε αυτό) και του 87' (ο Ρίτσαρντς διώχνει την μπάλα προ του Ελίασον).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καρφάρες" Νικολακόπουλου: "Με 12 παίκτες πάλι η ΑΕΚ - Έλλειμμα ποιότητας και πλάνου στον Ολυμπιακό"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags