Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Απάντηση Σπάθα σε Βαρούχα: "Άλλαξε ο κανονισμός, γι’ αυτό δεν είναι χέρι - Πέναλτι" - Ξεκάθαρος Καρπετόπουλος
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-08 01:09:00

Απάντηση Σπάθα σε Βαρούχα: "Άλλαξε ο κανονισμός, γι’ αυτό δεν είναι χέρι! Πέναλτι" - Ξεκάθαρος Καρπετόπουλος

Sportdog Team
Απάντηση Σπάθα σε Βαρούχα: "Άλλαξε ο κανονισμός, γι’ αυτό δεν είναι χέρι! Πέναλτι" - Ξεκάθαρος Καρπετόπουλος

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ με την ανάλυση των φάσεων και τα σχόλια! Στο MEGA πήραν ξεκάθαρη θέση για όσα έγιναν στο ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης...

Για δύο μεγάλα λάθη του διαιτητή κατά του Ολυμπιακού στην ήττα από την ΑΕΚ έκανε λόγο ο Ηλίας Σπάθας, ο οποίος τόνισε πως ο νέος κανονισμός είναι ξεκάθαρος και γι’ αυτό δεν υπάρχει χέρι στο γκολ του Γιώργου Μασούρα που ακυρώθηκε (διαφωνώντας ξεκάθαρα με τα όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας), ενώ τόνισε πως είναι και πέναλτι το μαρκάρισμα του Κάλενς στον Ορτέγκα.

 

«Καρικατούρα διαιτητής, αποφάσεις που αλλοιώνουν τον βαθμολογικό πίνακα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε για το ακυρωθέν γκολ του Μασούρα: «Η μπάλα βρήκε στον ώμο. Να ξεκαθαρίσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής μπορεί να κουνάει το χέρι του, αλλά η μπάλα βρίσκει στον ώμο. Ο κανονισμός έχει αλλάξει, χέρι είναι μέχρι εκεί που φτάνει μία κοντομάνικη απόφαση. Δεν έπρεπε να ακυρωθεί το γκολ, δεν έγινε η ανασκόπηση στο μόνιτορ ώστε ο διαιτητής να δει σε αργή κίνηση τη φάση.

Ο κανονισμός είναι σαφής και λέει ότι μπορεί να κουνήσει το χέρι. Δεν υπάρχει παράβαση στο σημείο που χτύπησε η μπάλα, έπρεπε να μετρήσει το γκολ βάσει κανονισμού».

Για τη φάση του πέναλτι που ζητούν οι Πειραιώτες σημείωσε, «Ο Κάλενς κάνει προσπάθεια να βρει την μπάλα, βρίσκει τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και είναι ξεκάθαρο πέναλτι. Αυτό το βλέπουν στο VAR και έπρεπε να φωνάξουν τον διαιτητή να το δει. Μιλάμε για δεύτερο σοβαρό λάθος κατά του Ολυμπιακού. Δεν χωράει αμφισβήτηση. Τάκλιν, αντικανονική ενέργεια, πέναλτι και τίποτα άλλο».

Καρπετόπουλος: Βαρέθηκα!

Από την πλευρά του ο Αντώνης Καρπετόπουλος μεταξύ άλλων σχολίασε: «Βαριέμαι πάρα πολύ αυτή τη συζήτηση. Δεν υπάρχει θέμα ούτε συζήτηση να γίνει, δεν μπορεί να διαφωνήσει κανείς ώστε να έχουμε να τσακωθούμε με τον Ηλία.

Απορώ πώς θα ξανανοίξουν τα γήπεδα; Μία ακόμα τέτοια διαιτησία και δεν θα ξανανοίξουν. Αν είχε κόσμο δεν ξέρω σήμερα πως θα τελείωνε. Αν δεν θέλουν κόσμο και ψάχνουν έναν τρόπο, ας το πουν»!
 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριακή η κατάσταση για Ολυμπιακό - Ξανά τα ίδια λάθη, αντίδραση με Ναβάρο - Δεν βγήκε το ρίσκο Καρβαλιάλ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags