Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι που ζήτησε ο Παναιτωλικός στη Λεωφόρο - "Θέατρο ο Ιωαννίδης" (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-08 00:30:00

Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι που ζήτησε ο Παναιτωλικός στη Λεωφόρο - "Θέατρο ο Ιωαννίδης" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ξεκάθαρος ο Βαρούχας για το πέναλτι που ζήτησε ο Παναιτωλικός στη Λεωφόρο - "Θέατρο ο Ιωαννίδης" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανάλυση του καθηγητή διαιτησίας για τις επίμαχες φάσεις στην αναμέτρηση του Τριφυλλιού με την ομάδα του Αγρινίου, που έληξε με σκορ 2-1.

Στην ανάλυσή του για τις επίμαχες φάσεις στην Αθλητική Κυριακή, ο Παναγιώτης Βαρούχας δικαίωσε τους διαιτητές σχετικά με τις αποφάσεις τους στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός.

Ο παλαίμαχος ρέφερι ξεκαθάρισε αρχικά ότι δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού σε μία πτώση του Ιωαννίδη στη μεγάλη περιοχή (μονομαχία με τον Μαλή) και μάλιστα τόνισε πως ο άσος του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να δει κίτρινη κάρτα για "θέατρο".

Στη φάση που συζητήθηκε περισσότερο, ο Παναγιώτης Βαρούχας τόνισε πως σωστά δεν σφυρίχθηκε πέναλτι για τον Παναιτωλικό στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Όπως ανέλυσε. ο Τζούρισιτς βρήκε την μπάλα και όχι τον αντίπαλό του, ο οποίος έπεσε στη συνέχεια αφού η μπάλα τον βρήκε στο στήθος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανάβει φωτιές" ο Βαρούχας για Μασούρα και πέναλτι - Θα… ουρλιάζουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags