Άρης: Μόνο τυχαία δεν ήταν, όπως φαίνεται, η απουσία του Τζόναθαν Μενέντες από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια, ο Αργεντινός έμεινε εκτός αποστολής.

Μία κίνηση, που λογικό είναι, να προκάλεσε εντύπωση μιας και ο 29χρονος εξτρέμ ήταν μέσα στις επιλογές του Μάντζιου, έχοντας θέση στο rotation της ομάδας από την αρχή της σεζόν. Ωστόσο υπάρχει εξήγηση για την απόφαση να μην συμπεριληφθεί στην 20άδα για τη χθεσινή αναμέτρηση. Κι αυτή έχει να κάνει με το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Άρη.

Σύμφωνα με μία φημολογία, εδώ και κάποια 24ωρα, έχει προκύψει ενδιαφέρον για τον Μενέντες από ομάδα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για σύλλογο από τη Σαουδική Αραβία. Οι Κιτρινόμαυροι δεν είναι αρνητικοί σε αυτό το ενδεχόμενο και γι’ αυτό το συζητούν, ενώ το γεγονός ότι έμεινε εκτός αποστολής, μάλλον δείχνει πως το θέμα βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο 29χρονος Αργεντινός έχει συμβόλαιο για τη φετινή σεζόν, με τον Άρη να έχει δικαίωμα επέκτασής του για ακόμη δύο το προσεχές καλοκαίρι.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απάντηση Σπάθα σε Βαρούχα: "Άλλαξε ο κανονισμός, γι’ αυτό δεν είναι χέρι! Πέναλτι" - Ξεκάθαρος Καρπετόπουλος