Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τον "τελείωσε" ο Καρβαλιάλ - Αποχώρηση Έλληνα άσου μία ημέρα μετά την ΑΕΚ - Πού ανακοινώθηκε (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-08 13:15:00

Τον "τελείωσε" ο Καρβαλιάλ - Αποχώρηση Έλληνα άσου μία ημέρα μετά την ΑΕΚ - Πού ανακοινώθηκε (Vid)

Sportdog Team
Τον "τελείωσε" ο Καρβαλιάλ - Αποχώρηση Έλληνα άσου μία ημέρα μετά την ΑΕΚ - Πού ανακοινώθηκε (Vid)

Έσκασε αποχώρηση από τους Ερυθρόλευκους - Δεν τον υπολόγιζε ο Κάρλος Καρβαλιάλ.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί ο Θανάσης Ανδρούτσος, αφού το πρωί της Δευτέρας ανακοινώθηκε η μετακίνησή του στην γερμανική Όσναμπρικ, χωρίς να διευκρινίζεται αν παραχωρήθηκε ως δανεικός ή με μεταγραφή από τους Πειραιώτες.

Στη γερμανική ομάδα, που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία, θα έχει συμπαίκτη και… συγκάτοικο στο δωμάτιο τον ομογενή επιθετικό, Μπάμπη Μακρίδη, ο οποίος μιλά ελληνικά και θα τον βοηθήσει στην προσαρμογή του.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Ανδρούτσος τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η μεταγραφή μου ολοκληρώθηκε στην αρχή της προετοιμασίας. Μπορώ να περάσω πολύ χρόνο με την ομάδα εντός και εκτός γηπέδου και να ενσωματωθώ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Το δεύτερο μέρος της σεζόν στη δεύτερη κατηγορία της Bundesliga αρχίσει σε δύο εβδομάδες. Είμαι ενθουσιασμένος γι’ αυτό και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δώρο ΑΕΚ στον Ολυμπιακό, αμάρτημα που δεν έριξε 5 - "Κουβάς" από Αλμέιδα, εντελώς αδιάβαστος ο Καρβαλιάλ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags